Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – marraskuu 2023

tiistai, 31. lokakuu 2023
Tulevat Nintendo Switch -pelit – marraskuu 2023
WarioWare: Move It!, Super Mario RPG, Hogwarts Legacy ja monet muut pelit ovat melkein täällä!

Tänä marraskuussa Nintendo Switchillä pääset poseeraamaan Warion uusimmassa mikropeliyhdistelmässä, päättämään velhomaailman kohtalosta, lähtemään eriskummalliselle matkalle korjaamaan toiveita täyttävä Star Road ja paljon muuta! Tutustu tässä marraskuussa julkaistavaan pelivalikoimaan!

STAR OCEAN Second Story R – 2. marraskuuta

Star Ocean Toinen tarina R

Mystiselle planeetalle kuljetettu liittovaltion upseeri tapaa nuoren tytön yrittäessään löytää tiensä kotiin. Tässä modernisoidussa JRPG-klassikossa vierailet vaarallisissa vankityrmissä ja vilkkaissa kaupungeissa, jotka herätetään henkiin upealla 2.5D-tyylillä ja uudelleensovitetulla soundtrackillä.

Ilmainen demo on nyt saatavilla!

My Time at Sandrock – 2. marraskuuta

Aikani Sandrockissa – 2. marraskuuta

Matkusta Sandrockin autiomaayhteisöön ja ota aloittelevan Builder-rakentajan rooli. Käytä työkalupakkiasi kerätäksesi resursseja, rakentaaksesi koneita ja muuntaaksesi rappeutuneesta työpajastasi hyvin toimiva tuotantolinja pelastaaksesi kaupungin taloudellisen tuhon leuoista.

WarioWare: Move it – marraskuun 3

Ravista, lyö, tanssi, heiluta ja jopa niiaa tiesi yli 200 salamannopean mikropelin läpi uusimmassa WarioWare-julkaisussa. Poseeraa löytääksesi täydellinen Form-muoto ja käytä sitten liiketunnistusta läpäistäksesi niin monta mikropeliä kuin vain pystyt. Jopa neljä pelaajaa voi jakaa hullun sekasorron Warion tähän mennessä mahtavimmassa bilepelissä.

Pokémon Scarlet tai Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (fyysiset versiot) – 3. marraskuuta

Pokémon Scarlet tai Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero (fyysiset versiot) – 3. marraskuuta

Koe Pokémon Scarletin ja Pokémon Violetin alkuperäiset ja laajennetut seikkailut tässä paketissa, joka sisältää The Hidden Treasure of Area Zero DLC:n.

Fashion Dreamer – 3. marraskuuta

Tutustu muodin maailmaan käyttämällä Muses-nimiellä kutsuttuja hahmoja ja viimeistele oma henkilökohtainen tyylisi yli 1 400 kuviolla ennen kuin jaat luomuksesi muun maailman kanssa. Ansaitse tykkäyksiä, rakenna valtava vaatekokoelma ja löydä intohimosi muotiin ja aloita uusi elämä maailmankuuluna tyylivaikuttajana!

Hogwarts Legacy – 14. marraskuuta

Tylypahkan perintö – 14. marraskuuta

Ole se noita tai velho, jonka haluat olla tässä mukaansatempaavassa avoimen maailman toimintaroolipelissä. Hanki liittolaisia, taistele pimeyden velhoja vastaan ja päätä lopulta koko velhomaailman kohtalo. Sinun perintösi on se, mitä siitä teet.

Super Mario RPG – 17. marraskuuta

Kokoa tiimi epätodennäköisiä sankareita ja ryhdy omituiselle matkalle korjaamaan toiveita täyttävä Star Road. Tässä ihka ensimmäisen Mario-roolipelin uudistetussa versiossa kohtaat vihollisia vuoropohjaisissa taisteluissa, tapaat joukon omituisia hahmoja ja teet toiveistasi jälleen totta!

Persona 5 Tactica – 17. marraskuuta

Persona 5 Tactica – 17. marraskuuta

Phantom Thieves -varkaat ovat palanneet tässä taktisessa roolipelissä! Mukana täysin uusi tarina, suosikkihahmosi sekä upouusia ystäviä ja vihollisia. Rakenna unelmatiimisi ja johda tunteiden vallankumousta tässä jännittävässä vuoropohjaisessa taisteluseikkailussa.

Bluey: The Videogame – 17. marraskuuta

Bluey: The Videogame – 17. marraskuuta

Liity Blueyn ja hänen perheensä seuraan upouudessa tarinassa, joka koostuu neljästä interaktiivisesta seikkailusta. Tutustu ikonisiin paikkoihin, kuten Heeler House, Playgrounds, Creek ja bonuksena rantapaikka. Koe Blueyn maailman ilo ja ihme paikallisen moninpelin avulla sekä tarinatilassa että vapaassa pelissä!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto