Skip to main content

Fashion Dreamer

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 3. marraskuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Lifestyle
Julkaisija
  • Marvelous
Kehittäjä
  • Syn Sophia
Kieli
  • Englanti
  • ©2023 Marvelous Inc.
Ryhdy täydelliseksi muotivaikuttajaksi!

Astu virtuaaliseen maailmaan, jossa muotifantasioista on tehty totta. Uusi elämäsi vaikuttajana odottaa!

Luo uusia asuja kerätäksesi tykkäyksiä!

Virtuaalinen tila on täynnä Muusia, muotifaneja, jotka etsivät aina uutta inspiraatiota. Häikäise heidät tuoreimmilla asuillasi - ja jos kiinnität heidän huomionsa, ansaitset heidän tykkäyksensä. Kerää yhä enemmän tykkäyksiä ja kasva ikoniseksi muotivaikuttajaksi!

Lähetä tykkäyksiä saadaksesi uusia esineitä!

Löydätkö Muusan, jolla on moitteeton maku? Kerro se heille! Tykkäyksen antaminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää heidän muotiesineitä paitsi itsellesi myös suositellessasi asuja muille Muusoille.

Rakenna brändiäsi omilla muokatuilla tuotteillasi!

Kun suunnittelet uusia vaatteita ja asusteita, vain taivas on rajana! Muokkaa yli 1400 keräilyesinettä suosikkityyleilläsi ja -väreilläsi, jotta saat todella ainutlaatuisen tunnelman. Luomuksesi muodostavat perustan brändillesi, joten suosittele niitä muille Muusille ja valloita muotimaailma!

Mene verkkoon ja ole vuorovaikutuksessa eri puolilta maailmaa olevien Muusien kanssa!

Kun muodostat yhteyden internetiin, muiden pelaajien Muusat ilmestyvät maailmaasi, ja voit saada heidän alkuperäiset asunsa. Ennen kuin huomaatkaan, omista malleistasi voi tulla kansainvälinen sensaatio!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto