Skip to main content

Fire Emblem Engage ja sen legendaariset sankarit saapuvat perjantaina!

keskiviikko, 18. tammikuu 2023
Herää Divine Dragonina ja taistele legendaaristen sankareiden kanssa pelastaaksesi Elyosin mantereen 20. tammikuuta 2023 alkaen

Kerran tuhannessa vuodessa legendaariset sankarit nimeltä Emblemit antavat uskomattomia voimia sille, jolla on hallussaan 12 Emblem Ringiä. Kun rituaali lähestyy, Alear - Divine Dragon - herää keräämään sormukset ja tuomaan rauhan maahan. Fell Dragon Sombron on myös herännyt ja se tavoittelee sormuksia pahat aikeet mielessään. Vain Alear ja Divine Dragonille uskolliset seisovat Sombronin ja täydellisen tuhon välissä...

Pelaajat komentavat Divine Dragonin armeijaa vuoropohjaisissa taisteluissa Elyosin mantereella. Jokainen taistelu on erilainen ja vaatii oman strategiansa ja lähestymistapansa, joka perustuu kunkin yksikön vahvuuksiin ja heikkouksiin. Asekolmion käyttö on avain taisteluiden voittamiseen, sillä jokaisella asetyypillä on etunsa toiseen nähden. Lisäksi sekä sankarit että vihollisjoukot, jotka käyttävät erikoistaitoja, saavat etulyöntiaseman vastustajiin nähden, jotka käyttävät jousia, kirjoja ja veitsiä.

On tärkeää suunnitella hyökkäykset huolellisesti, kun komennat jokaista sankaria omilla liikkeillään ja aseillaan ja käytät samalla maastoa, sijoittelua ja sankareiden ainutlaatuisia kykyjä vihollisen kukistamiseksi ruudukkopohjaisella taistelukentällä. Voit myös kerätä Emblem Ringejä ja käyttää niitä taistelussa kutsuaksesi Emblemejä, legendaarisia sankareita, kuten Marth ja Sigurd. Emblemit sekä tarjoavat taitojaan ja voimiaan taistelussa että jakavat kykyjään hahmojen kanssa, kun heidän välinen side on tarpeeksi vahva.

Lisäksi pelaajat voivat muokata pelikokemustaan erilaisilla vaikeusvaihtoehdoilla ja pelitiloilla, jotka sopivat kaikille taitotasoille. Normal, Hard ja Maddening -vaikeusasteet odottavat, kun taas he, jotka etsivät hieman rennompaa pelikokemusta, voivat käyttää Auto-Battle -ominaisuutta, joka hoitaa taistelemisen heidän puolestaan. Lisäksi Casual Mode -tilassa kaatuneet liittolaiset heräävät henkiin taistelun jälkeen, kun taas Classic Mode -tilassa ne menetetään lopullisesti. Jos pelaaja tekee suuren virheen taistelun aikana, hän voi käyttää Draconic Time Crystalia kelatakseen taaksepäin ja yrittää uudelleen valitusta tilasta riippumatta.

Fire Emblem Engage Expansion Pass, joka sisältää neljä DLC-pakettia, jotka lisätään ajan myötä, on myös saatavilla julkaisun yhteydessä. Ensimmäinen DLC-paketti on suunniteltu julkaistavaksi yhdessä pelin julkaisun kanssa, ja se sisältää lisää Emblemejä, uusia lisävarusteita ja muuta.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto