Skip to main content
Fire Emblem Engage: Divine Edition

Fire Emblem Engage: Divine Edition

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 20. tammikuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Roleplaying
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS
Fell Dragon nousee! Kutsu Emblemit koolle ja pelasta Elyosin maanosa Fire Emblem Engage -pelissä Nintendo Switchillä.

Tämä Fire Emblem -sarjan uusi osa sijoittuu Elyoksiin, mantereelle, joka koostuu neljästä valtakunnasta, jotka ympäröivät sen keskellä olevaa pyhää maata. Tuhat vuotta sitten syttyi julma sota Elyosin ihmisten ja Fell Dragonin välillä.

Tämän sodan aikana Elyosin asukkaat kutsuivat Emblemeitä, jotka ovat muista maailmoista peräisin olevia sankareita, auttamaan heitä. Emblemit rinnallaan kunkin kansakunnan soturit taistelivat yhdessä ja lopulta vangitsivat onnistuneesti Fell Dragonin. Nyt on kuitenkin ilmaantumassa merkkejä siitä, että Fell Dragon saattaa pian herätä henkiin...

Omaksu Alearin, Divine Dragonin, rooli, joka herää tuhat vuotta sodan jälkeen ilman muistia menneisyydestään. Vastaa asekutsuun ja taistele liittolaistesi kanssa taktisissa roolipelitaisteluissa estääksesi Fell Dragonin henkiin heräämisen.

Vahvista voimaasi taistelukentällä kutsumalla Emblemit – mukaan lukien Marth, Celica ja muita sankareita aiemmista Fire Emblem -peleistä – jotka asuvat erityisissä Emblem-sormuksissa. Käyttämällä näitä sormuksia Alear ja hänen liittolaisensa voivat lainata näiden Emblemien voimaa, parantaa ominaisuuksiaan tai pystyä käyttämään entistä vahvempia kykyjä. Sankarit voivat myös "kiinnittää" Emblem-sormuksia yhdistämällä voimansa ja avaamalla ainutlaatuisia hyökkäyksiä vihollisten haastamiseksi.

Suuri seikkailu alkaa! Kohtaa erilaisia ​​liittolaisia ​​ja vihollisia kussakin kansakunnassa, löydä Emblemit sormuksien sisältä ja syvennä niiden siteitä, kun taistelet suojellaksesi maailmaa.

  • Fire Emblem Engage: Divine Edition sisältää pelin, SteelBook®-kotelon, keräilykortteja, A1-kokoisen julisteen ja pehmeäkantisen taidekirjan nimeltään "The Art of Fire Emblem Engage".

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto