Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – helmikuu 2024

keskiviikko, 31. tammikuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit – helmikuu 2024
Mario vs Donkey Kong, Splatoon 3: Side Order, Tomb Raider I-III Remastered ja monta muuta peliä on luvassa helmikuun aikana

Tulossa pian Nintendo Switchille; sytytä vanha kilpakumppanuus uudelleen, löydä muinaisia esineitä, kokkaa rokkaa ja paljon muuta! Katso helmikuussa julkaistava pelivalikoima.

Jujutsu Kaisen Cursed Clash – 2. helmikuuta

JUJUTSU KAISEN KIROTU OTTELU

Sukella toiminnantäyteiseen yhteispeliin Jujutsu Kaisen Cursed Clashissa, 2 vastaan 2 -taistelupelissä, joka perustuu Jujutsu Kaisen -sarjaan. Liittoudu yhteen suosikkihahmojesi kanssa, hio taitojasi taistelussa ja käytä yhä tehokkaampia kykyjäsi vihollisesi päihittämiseksi!

Tomb Raider I-III Remastered – 14. helmikuuta

Tomb Raider I-III Remasteroitu

Ratko muinaisia mysteereitä ja matkusta ympäri maailmaa Tomb Raider I-III Remastered -pelissä, joka on kolmen alkuperäisen Tomb Raider -pelin täydellinen kokoelma – mukana kaikki laajennukset ja salaiset tasot. Koe uudelleen Lara Croftin ikoniset seikkailut uusilla elämänlaatuominaisuuksilla, mukaan lukien mahdollisuus vaihtaa parannetun grafiikan tai alkuperäisen polygoni-lookin välillä.

PlateUp! – 15. helmikuuta

PLATEUP!

Tarjoile herkkuja tässä kaoottisessa ravintolasim-pelissä! Lyöttäydy yhteen jopa kolmen ystäväsi kanssa PlateUp!-pelissä ja tee unelmiesi ravintolayritys – luo oma ruokalistasi, osta ja sijoita keittiökoneita ja palvele asiakkaitasi salamannopealla vauhdilla.

MARIO VS. DONKEY KONG – 16. helmikuuta

Mario vs. Donkey Kong -pelissä ikivanha kilpakumppanuus leimahtaa uudelleen liekkeihin, nyt täysin uusilla grafiikoilla! Testaa pulmapelitaitosi – joko yksin tai ystävän kanssa paikallisessa yhteistyössä* – ja hanki takaisin varastetut Mini-Mariot!

SPLATOON 3: Side order – 22. helmikuuta

Inkopolis Square -aukio on hukannut värinsä ja sen asukkaat ovat kadonneet. Ota selvää, mitä tapahtui, kun nouset Spire of Order -torniin tässä Splatoon 3:n Expansion Pass DLC -paketin Wave 2:ssa nimeltään Side Order – yksinpelissä, joka on suunniteltu pelattavaksi yhä uudelleen ja uudelleen!

Inkulinati – 22. helmikuuta

INKULINATI

Ryhdy Living Inkin mestariksi Inkulinatissa – vuoropohjaisessa strategiapelissä kuin suoraan keskiaikaisista käsinkirjoituksista! Rakenna oma bestiaarisi, voita keskiaikaiset supertähdet ja kerää taitoja päästääksesi valloilleen piilotetut kyvyt.

Promenade - 23. helmikuuta

PROMENADI

Salaisuuksia täynnä oleva maailma odottaa sinua 2D-tasohyppelyseikkailussa Promenade:ssa. Tutki luolastoja ja kohtaa siellä asuvat omituiset pomot, ole tekemisissä erilaisten värikkäiden hahmojen kanssa ja ratkaise pulmia tässä klassisten tasohyppelypelien innoittamassa kollektathonissa.

Shiren the Wanderer: Mystery Dungeon of Serpentcoil Island – 27. helmikuuta

SHIREN THE WANDERER: SERPENTCOIL SAAREN MYSTINEN DUNGEON

Shiren the Wanderer -vaeltaja ja hänen kumppaninsa, puhuva fretti Koppa, saavat näyn salaperäisestä tytöstä ja lähtevät luolastoseikkailuun pelastamaan hänet! Matkaa monimutkaisten luolastojen läpi, jotka ovat täynnä vihamielisiä hirviöitä, piilotettuja ansoja ja paljon saalista Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island -pelissä!

heavenly bodies – 29. helmikuuta

TAIVAANKAPPALEET

Löydä painottoman liikkumisen vivahteet fysiikkaan perustuvassa Heavenly Bodies -pelissä. Ohjaa kosmonauttisi käsivarsia, ja työnnä, vedä ja kiipeile täysin fyysisesti simuloiduissa skenaarioissa yksin tai paikallisessa yhteistyössä*.

*Moninpeli vaatii yhden yhteensopivan ohjaimen pelaajaa kohden. Lisäohjaimia saatetaan tarvita (myydään erikseen) .


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto