Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit - Heinäkuu 2024

keskiviikko, 3. heinäkuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit - Heinäkuu 2024
Nintendo World Championships: NES Edition, Darkest Dungeon II, Arranger: A Role-Puzzling Adventure ja paljon muuta on tulossa Nintendo Switchille!

Tulossa pian Nintendo Switchille: pelaa kuin vuosi olisi 1990, yhdistä voimasi Turtle Poweriksi, lähde matkaan kirottujen kanssa ja paljon muuta! Tutustu valikoimaan pelejä, jotka julkaistaan heinäkuussa.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition – 11.7.

Ryhdy huippulentäjäksi ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Editionissa. Aja takaa viholliskoneita ja koe realististen operaatioiden jännitys, samalla kun yrität selviytyä erilaisissa sääolosuhteissa. Upeat ilmataistelut odottavat sinua!

Darkest Dungeon II – 15.7.

Lähde matkaan kirottujen kanssa Darkest Dungeon II:ssa. Nouse vankkurisi kyytiin ja kulje rappeutuneen maan halki estääksesi maailmanloppu. Taistele painajaismaisia hirviöitä vastaan vuoropohjaisissa taisteluissa ja paranna taitojasi jokaisen koetuksen jälkeen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate – 17.7.

Valmistaudu nopeatempoiseen, roguelike-toimintaan, Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate -pelissä, jossa yksikään pelikerta ei ole samanlainen. Ota haltuusi kaikki neljä Turtlea, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset voimansa. Yhdistä voimat ystäviesi kanssa yhteistyöpelissä, kun vastassa on pelottavia vihollisia.

Nintendo World Championships: NES Edition – 18.7.

Haasta itsesi yli 150 retro speed-running-haasteessa Nintendo World Championships: NES Edition -pelissä. Aseta itsellesi tavoite, saavuta se ja paranna aikojasi yksinpelin Speedrun-tilassa. Pelaa muita vastaan verkossa World Championships -tilassa tai kerää ystäväsi yhteen paikalliseen moninpeliin Party Mode -tilassa nähdäksesi, kuka on kaikista nopein!

SCHiM – 18.7.

Mikä on schim? Se on esineen, asian tai elävän olennon sielu ja henki – jokaisella on omansa. Pulmaseikkailu SCHiM:ssä hypit varjosta varjoon vuorovaikuttaen rentouttavan, elävän ympäristön kanssa ja autat yhdistämään schimin omistajaansa ennen kuin se on liian myöhäistä!

THE NEW DENPA MEN – 22.7.

Tapaa uudet Denpa Menit! Löydä heidät, nappaa heidät ja johda heitä tässä iloisessa free-to-play RPG-seikkailussa. Tutki luolastoja ja taistele hirviöitä vastaan, muokkaa asuja, koristele saaresi mielesi mukaan ja paljon muuta! Jopa neljä pelaajaa voi yhdistää voimansa paikallisessa yhteistyötilassa pyydystääkseen erikoisia Denpa Menejä!

The Star Named EOS – 23.7.

Tutki kauniisti piirrettyä maailmaa, ja valokuvaa elämän arvokkaimpia mutta ohikiitäviä hetkiä pelissä The Star Named EOS. Luodessasi uudelleen kuvia menneisyydestä, paljastuu perhemysteerin totuus. Ja pirstaloituneisiin muistoihin kätketty rakkaus selkenee.

Arranger: A Role-Puzzling Adventure – 25.7.

Seuraa tarinaa Jemmasta, pieneen kaupungiin sopeutumattomasta nuoresta, joka lähtee itseensä tutustumisen matkalle löytääkseen inspiroivan maailman pelissä Arranger: A Role-Puzzling Adventure. Yhdistä tutkiminen ja taisteleminen tässä ainutlaatuisessa pulmapelissä.

ONE PIECE ODYSSEY – 26.7.

Pelaa eri hahmoilla Straw Hat Crew:sta pelissä ONE PIECE ODYSSEY. Se on jännittävä RPG, joka sijoittuu suosittuun anime-maailmaan. Lähde suureen seikkailuun tapaamaan uusia ystäviä, taistelemaan vaarallisia vihollisia vastaan ja lopulta pakenemaan vehreältä trooppiselta saarelta, jolle olet haaksirikkoutunut.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto