Skip to main content

Warioware: Move it! Nintendo Switchillä tänä perjantaina

keskiviikko, 1. marraskuu 2023
Wario on palannut ja tuo mukanaan yli 200 salamannopeaa mikropeliä, jotka saavat pelaajansa liikkeelle.

Ota pari Joy-Con -ohjainta ja lähde liikkumaan* WarioWaren: Move It! pelissä kun ravistelet, lyötät, tanssit, heiluttelet ja jopa niiaat hellästi lukuisten mikropelien läpi, joista jokainen kestää vain muutaman hauskan sekunnin. Poseeraa eri Forms-muodoissa, mukaan lukien itsevarma Fashionista-pose tai kanamainen Ba-KAW-pose, ja lähde liikkeelle.

Story-tilassa pelaajat käyvät läpi eri kenttiä, joista jokaisella on oma hahmonsa, tarinansa ja peräkkäiset salamannopeat mikropelinsä. Jokaisessa kentässä on myös omat Forms-muotonsa mikropeleihin. Kahden Joy-Con -ohjaimen avulla pelaajat voivat kulkea tarinatilan läpi yhden ystävän kanssa. Jokaisen kentän lopussa pomo ilmestyy erikoistaisteluun. Kun pelaajat etenevät pelissä, he avaavat lisää kenttiä mikropeleillä, jotka saavat kroppasi liikkumaan päästä varpaisiin, kuten mm. Megagame Muscles, ja erityisen haastavia kenttiä, kuten Super Hard.

Kun olet pelannut mikropelin kerran, voit pelata sitä uudelleen milloin tahansa Museum mode -tilassa. Tästä on hyötyä, jos pelaajat haluavat harjoitella mikropeli-taitojaan tai säätää tahtia vielä nopeammaksi nähdäkseen, kuinka hassuiksi ja intensiivisiksi asiat voivat mennä.

Taistele 2–4 pelaajan** kanssa paikallisessa Party Mode -tilassa, kun jokaisella on yksi Joy-Con. Pääse maaliin ilman, että Medusa muuttuu kiveksi Medusa Marchissa tai osallistu Galactic Conquest -lautapeliin Warion omilla säännöillä. Liiku ystäviesi kanssa hassuissa kilpailuissa, joissa jokainen voi pitää hauskaa pelaamalla pelejä, kuten Go the Distance, jossa pelaajat asettavat herttuansa nopeaan mikropelihaasteeseen, ja The Who's In Control -show'ssa, 4 pelaajan joukkuepohjaisessa arvauspelissä, jossa  yksi joukkue tarkkailee toista ja koittaa arvata, kumpi vastustajista todella pelaa ja kumpi teeskentelee. Voit jopa selvittää, kuka noudattaa parhaiten oudon lääkärin satunnaisia käskyjä pelitilassa Listen to the Doctor.

* Kun pelaat Joy-Con-ohjaimella, joka on irrotettu Nintendo Switch -konsolista, käytä Joy-Con-hihnaa ja lukitse ja kiinnitä hihna tukevasti. Pidä Joy-Conista tukevasti kiinni äläkä päästä siitä irti, ellei toisin neuvota. Jätä ympärillesi riittävästi tilaa pelin aikana.

** Moninpeli vaatii yhden yhteensopivan Joy-Conin pelaajaa kohden. Ylimääräinen Joy-Con (myydään erikseen) saatetaan tarvita.

  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_12.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_04.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_06.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_05.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto