Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – Huhtikuu 2024

keskiviikko, 3. huhtikuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit – Huhtikuu 2024
Pian saatavilla Nintendo Switchille: näe maailma pikkuruisten näkökulmasta, ratkaise pulmia, metsästä takaisin varastettu ravun kuoresi ja paljon muuta uutta tulossa!

Tutustu huhtikuussa julkaistaviin peleihin.

Freedom Planet 2 – 4.4.

NSwitchDS FreedomPlanet2 02 image950w

Palaa värikkääseen Avalice-maailmaan taistelemaan muinaista uhkaa vastaan Freedom Planet 2:ssa. Tässä nopearytmisessä jatko-osassa hallitset kolmen paluunsa tehneen sankarittaren – Lilacin, Carolin ja Millan – kehittyneitä kykyjä. Ja yhdistät voimasi aivan uuden pelattavan hahmon, vihollisesta ystäväksi muuttuneen, Neeran kanssa.

Grounded – 16.4.

Maailma on vaarallinen paikka... varsinkin kun olet muurahaisen kokoinen! Tutki valtavaa takapihaa, rakenna tukikohtasi ja taistele jättimäisiä ötököitä vastaan yksin tai jopa kolmen ystävän kanssa Grounded -pelissä. Joka on yhteistyöhön perustuva selviytymisseikkailu pikkuruisissa mittasuhteissa.

Tales of Kenzera™: ZAU – 23.4.

NSwitchDS FreedomPlanet2 02 image950w

Matkusta kauniiden ja petollisten maiden halki koskettavassa yksinpeliseikkailussa Tales of Kenzera™: ZAU. Pelaat Zauna, nuorena shamaanina, joka neuvottelee kuoleman jumalan kanssa tuodakseen Babansa takaisin pimeydestä. Käytä kosmisia voimia voittaaksesi levottomat henget rytmisessä taistelussa.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – 23.4.

NSwitch EiyudenChronicleHundredHeroes 02 image950w

Valmistaudu huolellisesti tehtyyn vuoropohjaiseen JRPG:hen: Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Kokoa kuuden hengen joukkueesi yli sadasta uniikista sankarista, ja lähde tutkimaan sodan repimää mannerta. Pelissä kohtaat vastustajia strategisissa ja intensiivisissä taisteluissa, jotka muokkaavat tarinaasi.

Another Crab’s Treasure – 25.4.

NSwitchDS AnotherCrabsTreasure 07 image950w

Astu matkalle valtaamaan takaisin varastettu ravun kuoresi ja paljastamaan saastuneen meren synkät salaisuudet vedenalaisessa seikkailussa Another Crab’s Treasure. Luo itsellesi haarniskat ja aseet mereen levitetyistä roskista ja taistele tiesi meren lävitse.

SaGa Emerald Beyond – 25.4.

NSwitchDS SaGaEmeraldBeyond 01 image950w

Kuusi päähenkilöä, erilaisilla taustoilla ja hyvin erilaisilla tavoitteilla, aloittavat matkansa SaGa-sarjan uusimmassa itsenäisessä osassa, SaGa Emerald Beyondissa. Matkusta ainutlaatuisiin maailmoihin löytääksesi erilaisia kulttuureja ja maisemia. Luo tarina, joka muuttuu valintojesi ja toimiesi perusteelta.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! – 26.4.

NSwitch DemonSlayerKimetsuNoYaibaSweepTheBoard 04 image950w

Koe Demon Slayer -maailma lautapelinä Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Boardissa! Jokaisella pelilaudalla on päivä ja yö. Päivisin valmistaudut yöhön, jolloin etsit voitettavia demoneja. Tavoitteenasi on tulla suureksi Demon-Slayer-miekkailijaksi!

El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster – 28.4.

NSwitchDS ElShaddaiAscensionOfTheMetatronHDRemaster 04 image950w

Jännittävä toiminta kohtaa kehittyvän taidemaisen maailman tyylikkäässä toimintaseikkailussa El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remasterissa. Ota Enochin rooli ja hyödynnä hänen taistelutaitojaan käyttäessäsi voimakkaita aseita. Hänen tavoitteenaan on pelastaa maailma suurelta tulvalta.

Braid, Anniversary Edition – 30.4.

NSwitchDS BraidAnniversaryEdition 05 image950w

Matkaa maailmoihin, joissa aika käyttäytyy oudosti, ja ratkaise pulmia pelastaaksesi siepattu prinsessa Braid, Anniversary Editionissa. Tämä klassisen indie-pelin remasterointi sisältää mm. uusia pulmia ja käsinmaalattuja grafiikoita.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto