Skip to main content

Princess Peach: Showtime! raottaa esirippua neljälle uudelle muodonmuutokselle

torstai, 15. helmikuu 2024
Äskettäin paljastettuja muodonmuutoksia ovat Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach ja Mighty Peach.

Tänään on paljastettu neljä uutta muodonmuutosta Princess Peach: Showtime! -peliin, joka julkaistaan 22. maaliskuuta Nintendo Switchille. Jokainen muodonmuutos antaa Peachille uusia kykyjä, joita hän tarvitsee pelastaakseen päivän – sekä näytelmän – Sour Bunch -jengiltä. Tämän päivän näytöksessä esiintyvät Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach ja Mighty Peach.

Esittelyssä:

  • Figure Skater Peach – Käytä taitoluistelijan eleganssia saadaksesi viholliset liukumaan heikoille jäille. Liity muiden tanssijoiden kanssa häikäisevään esitykseen, joka on täynnä nopeita piruetteja ja hyppyjä, ja luistele auttamaan muita esiintyjiä.
  • Dashing Thief Peach – Murtaudu sisään ja hiiviskele varjoissa Sour Bunchin puolustuksien ohitse. Nauti vakoilun jännityksestä ja pakene paikalta dramaattisesti.
  • Mermaid Peach – Veden pinnan alla uiskentelu ei estä Peachia laulamasta sydämensä kyllyydestä. Käytä merenneitona hänen maagista ääntään kalaparvien ohjaamiseen tai musisoi orkesterin kanssa. Pyydä ystävälliset merenelävät paljastamaan uusia reittejä ja mukaasi auttamaan pulmien ratkaisuissa.
  • Mighty Peach – Katso taivaalle: se on Mighty Peach! Hyppää sankarista supersankariksi, ja puolusta heikompia voimakkailla iskuilla ja yliluonnollisilla voimilla. Lennä, heitä esineitä ja taistele vihollisia vastaan toiminnantäyteisessä spektaakkelissa niin taivaalla kuin maan päällä.

Princess Peach: Showtime! -pelissä Peach tekee yhteistyötä Stellan, Sparkle-teatterin puolustajan, kanssa pelastaakseen teatterin Grape -pahikselta ja hänen Sour Bunch -jengiltään. Sparklen voimaa hyödyntäen Peach hyppää jokaisessa näytöksessä lavalle, muuttaa muotoaan ja kohtaa Grapen ilkeän näyttelijäryhmän. Peachina pelaaja ottaa pääroolin haltuunsa – miekkataistelijana, etsivänä, ninjana, kung fu -mestarina, ja lehmityttönä. Vaatii todella paljon tekemistä, jotta tässä näytelmässä päästään loppukumarruksiin saakka.

  • images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_DashingThief1.png
  • images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_FigureSkater1.png
  • images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_Mermaid1.png
  • images/products_24/sw_switch_princess_peach_showtime/__screenshots/PrincessPeachShowtime_Mighty1.png

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto