Skip to main content

Princess Peach: Showtime!, Paper Mario: The Thousand-year Door, F-zero 99 ja vielä enemmän julkistettu viimeisimmässä Nintendo Direct -lähetyksessä

maanantai, 18. syyskuu 2023
Mario vs. Donkey Kong, Another Code: Recollection, Unicorn Overlord, DAVE THE DIVER ja Prince of Persia: The Lost Crown esiteltiin videolähetyksessä

Nintendo paljasti viimeisimmän Nintendo Direct -videoesityksen aikana yksityiskohtia monista peleistä, jotka ilmestyvät Nintendo Switchille loppuvuoden sekä ensi vuoden aikana. Mukana oli muun muassa lisää tietoa uudesta nimikkeestä, jossa pääosassa on Princess Peach, sekä peleistä Nintendon kehitys- ja julkaisukumppaneilta.

Ensimmäistä kertaa aiemmin tänä kesänä esitelty Princess Peach nousi valokeilaan tämän Nintendo Directin uudella trailerilla Princess Peach: Showtime!:sta, hänen uusimmasta pääroolistaan. Peli sisältää useita uusia transformaatioita sekä päihitettäviä vihollisia. Se julkaistaan Nintendo Switchille 22. maaliskuuta 2024. Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order DLC *1 näytettiin myös uusine yksityiskohtineen ja on suunniteltu julkaistavaksi keväällä 2024. Lisäksi Nintendo Switchille julkistettiin visuaalisesti parannettu versio Paper Mario: The Thousand-Year Door Nintendo GameCube -pelistä, mistä tulee lisää tietoa tulevaisuudessa. Lisäksi F-ZERO- sarjaan paljastettiin uusin tulokas F-ZERO 99, joka on moninpeli, jossa 99 pelaajaa taistelee ykköspaikasta *2. Se julkaistiinn tänään ja on saatavilla pelkästään Nintendo Switch Online -jäsenille.

Esityksessä valotettiin myös monia Nintendon maailmanlaajuisten julkaisu- ja kehityskumppaneiden pelejä, mukaan lukien Tomb Raider I-III Remastered, klassisten Tomb Raider -pelien remasteroitu kokoelma, jonka pääosassa on Lara Croft; Prince of Persia: The Lost Crown, uusi seikkailu, joka sijoittuu mytologiseen persialaiseen maailmaan; Unicorn Overlord, jossa pelaajat pääsevät ruhtinaalliseen seikkauluun taistelemaan kohtaloa vastaan ajattomassa roolipelissä 13 Sentinel: Aegis Rim -pelin luojilta; Trombone Champ, rytmimusiikkipeli, jossa on Joy-Con -liikeohjaus ja paikallinen moninpeli *3 kaoottisen kakofonisen kuoron keräämiseksi; ja DAVE THE DIVER, syvänmeren etsintää ja ravintolajohtamista yhdistävä seikkailu, jossa kohtaat niin omituisia ystäviä että vedenalaisia mysteerejä.

Tässä on lisätietoa Esitellyistä peleistä:

 • Prinsessa Peach: Showtime! : Mario-pelien Prinsessa Peach on valmiina ottamaan valokeilan Nintendo Switchillä. Juuri kun prinsessa Peach ja hänen Toad-seurueensa osallistuvat esitykseen Sparkle Theatressa, ilkeä Grape ja Sour Bunch -joukko nousee estradille aiheuttamaan ongelmia. Nyt on Peachin ja teatterin suojelijan Stellan tehtävä pelastaa päivä sekä näytelmä. Onneksi Peach on saanut näyttäviä kykyjä: hän voi nyt käyttää Stellan nauhan voimaa ja hän voi myös muuttaa muotoaan! Peachistä voi tulla esimerkiksi miekkataistelija torjuakseen vihollisia mestarillisilla miekkaleikillä,  taistelulajien taitaja Kung Fu Peachinä tai kondiittori, jolla on mahtavan makeita kykyjä. Ja vielä yksi asia – hän voi jopa ratkaista tapauksen etsivä Peachin roolissa. Tässä seikkailussa peli muuttuu Peachin roolin mukaan, ja vielä enemmän yllättäviä transformaatioita on odottmassa paljastumistaan. Prinsessa Peach: Showtime! tekee debyyttinsä Nintendo Switchillä 22. maaliskuuta 2024. Ennakkotilaukset alkavat tänään Nintendo eShopissa.
 • Paper Mario: The Thousand-Year Door : Nintendo GameCube -peli palaa päivitetyllä grafiikalla. Käännä sivua ja liity Marion ja ystävien kanssa RPG-seikkailuun löytääksesi legendaarisen aarteen muinaisen Thousand-Year Doorin takana. Suorutuuko Mario paperillisen tehtävänsä kanssa vai kurtistuuko hän paineen alla? Ota selvää, kun Paper Mario: The Thousand-Year Door ilmestyy Nintendo Switchille vuonna 2024. Lisätietoja tästä pelistä tulee myöhemmin.
 • F-ZERO 99 : Kaasu pohjaan ja valmistaudu lähtemään radalle, koska kun 99 kilpailijaa taistelevat voitosta samalla tiellä on virhemarginaali nolla. F-ZERO 99 sisältää alkuperäisen Super NES -pelin radat ja koneet haastavissa moninpelikilpailuissa, jotka ovat täynnä nopeaa korkeiden panosten toimintaa. Power Meter -mittarisi on avain ensimmäiselle sijalle – se laskee, jos törmäät, tai voit polttaa osan siitä hetkelliseksi nopeus-boostiksi. Jos mittari tyhjenee, tiput pelistä. Voit jopa kokea loistavat F-ZERO muistosi uudelleen Super NES -ohjaimella, joka on saatavana yksinomaan Nintendo Switch Online -jäsenille. Lisäksi suorittessasi tavoitteita kilpa-ajon aikana voit avata koneellesi lisää kosmeettisia vaihtoehtoja, jotta voit olla yhtä näyttävä kuin nopeakin. Aja ensimmäiselle sijalle F-ZERO 99:ssä, joka on saatavilla yksinomaan aktiivisille Nintendo Switch Online -jäsenille myöhemmin tänään.
 • Luigi's Mansion 2 HD : Tutki useita pelottavia kartanoita ja puhdista talo säikkynä Luigina tässä visuaalisesti parannetussa Luigi's Mansion 2 -versiossa. Evershade Valley on täynnä pelottavia paikkoja vierailtavaksi ja ovelia aaveita vangittavaksi. Onneksi Luigilla on työhön tarvittavat työkalut, kuten Strobulb-valo vihollisten tainnutukseen ja hänen luotettava Poltergust-imurinsa haamujen imuroimiseksi tai ympäristöön vaikuttamiseen. Onneksi, sillä Luigin paranormaalit reissunsa vievät hänet useisiin paikkoihin, kuten entiseen kasvien tutkimuslaboratorioon, rikkinäiseen kellotehtaaseen ja jäiseen, lumiseen kaivokseen, vain muutamia mainittaeksi. Lisäksi voit metsästää aaveita jopa neljän pelaajan kanssa verkossa *4  eri moninpelitiloissa tai loihtia hauskoja kauhuja paikallisessa moninpelissä *3 ScareScraper-tilassa. Luigi's Mansion 2 HD hiipii Nintendo Switchille kesällä 2024.
 • Detective Pikachu Returns: Tällä etsivällä syttyy lamppu kuin lamppu! Tässä seikkailussa etsivä Pikachu ja hänen kumppaninsa Tim Goodman tutkivat useita tapauksia Ryme Cityssä etsiessään Harryä, Timin kadonnutta isää. He työskentelevät myös muiden Pokémonien kanssa tutkinnan aikana, kun he seuraavat tuoksuja Growlithella, murskaavat kiviä Darmanitanilla ja kurkistavat seinien läpi Luxraylla. Voivatko Tim ja Pikachu ratkaista kaikki mysteerit sekä löytää Timin isän? Ota selvää, kun Detective Pikachu Returns julkaistaan Nintendo Switch 6.10. Ennakkotilaukset ovat auki Nintendo eShopissa.
 • Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order : Haasta itsesi ja taitosi tässä uudessa yksinpelikampanjassa. Esittelyssä Spire of Order, jossa vahvistat hahmosi kykyjä, kun nouset tornin kerroksia yhä uudelleen ja uudelleen. Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order *1 on tarkoitus julkaista keväällä 2024.
 • Mario vs. Donkey Kong : Game Boy Advancella kiihtynyt kilpailu syttyy uudelleen Nintendo Switchillä. Donkey Kong on varastanut Mini-Mario-lelut, ja Mario on päättänyt löytää ja saada ne takaisin. Käytä aivojasi ja lihasvoimaasi selviäksesi yhä haastavampien tasojen tynnyristä – ja tässä pelin päivitetyssä versiossa voit jopa pelata ystäväsi kanssa paikallisessa yhteistyössä. *3 Nappaa avaimet ja navigoi vaarallisilla tasoilla käsilläseisontahypyillä ja takaperinvolteilla ja johdata Mini-Mario-lelut turvaan. Valmistaudu sitten kohtaamaan Donkey Kong! Mario vs. Donkey Kong julkaistaan Nintendo Switchillä 16. helmikuuta 2024. Ennakkotilaukset alkavat tänään Nintendo eShopissa.
 • Another Code: Recollection : The Nintendo DS -peli Another Code: Two Memories ja sen Wii-jatko-osa, Another Code: R – A Journey Into Lost Memories, tulevat viimein yhteen täysin paranneltuina Nintendo Switchillä. Nuori tyttö nimeltä Ashley saa kirjeen isältään, jonka hän luuli kuolleen. Hän etsii vastauksia ja lähtee syrjäiselle saarelle etsimään häntä. Siellä Ashley kohtaa arvoituksia ja esteitä, jotka uhkaavat haitata hänen tutkimustaan. Löydä jäljet hänen menneisyyteensä ja koe koko tarina Another Code: Recollectionissa, joka julkaistaan Nintendo Switchillä 19. tammikuuta 2024. Ennakkotilaukset alkavat tänään Nintendo eShopissa.
 • Super Mario RPG : Super NES -peli on palannut päivitetyillä grafiikoilla ja uusilla ominaisuuksilla. Mario ja Bowser muodostavat ennennäkemättömän liiton taistellakseen pelottavaa vihollista vastaan, ja tiimiin liittyy myös prinsessa Peach sekä alkuperäiset hahmot Mallow ja Geno. Taistelussa ajasta nappien painallus Action Commands -toiminnoilla lisätäksesi tai vähentääksesi saatuja vahinkoja. Nyt kun ajoitat hyökkäyksesi täydellisesti, voit vahingoittaa kaikkia vihollisia kerralla. Onnistuneet Action Commands -toimintakomennot täyttävät Action Gauge -mittaria, joka täyttyessään vapauttaa kolmen hahmon kolmoisliikkeen. Triple Move -liike muuttuu nykyisen tiimisi mukaan, joten kokeile erilaisia komboja. Aivan kuten alkuperäisessä pelissä, kohtaat seikkailussasi värikkäitä persoonallisuuksia vastuksinasi. Tällä kertaa pelin läpäistyäsi voit haastaa joitain heistä uudelleen, mutta nämä päivitetyt päävastukset eivät ole helppoja. Super Mario RPG ilmestyy Nintendo Switchille 17.10. Ennakkotilaukset ovat mahdollisia nyt Nintendo eShopissa.
 • WarioWare: Move it! : Liity Warion mukaan vierailemaan trooppisessa lomakeskuksessa, joka on täynnä lukuisia liikepohjaisia mikropelejä. Mutta nyt ei ole aikaa rentoutua, sillä näitä salamannopeita mikropelejä tarjotaan sinulle yksi toisensa jälkeen – valmistaudu siis liikkumaan! Jopa neljä pelaajaa *3 voi kevyesti ravistaa, heilutella ja taistella paikallisesti Party Mode-tilassa. Yli 200 mikropeliä ja moninpelitiloja on runsaasti, joten kaikki voivat nauraa Warion kanssa. WarioWare: Move it! julkaistaan Nintendo Switch on 3.11. Ennakkotilaukset ovat nyt saatavilla Nintendo eShopissa.
 • Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 6 : Mario Kart 8 Deluxen DLC:n viimeinen aalto lähestyy maaliviivaa. Hurista meripihkaisen taivaan alla Mario Kart Wiin Daisy Circuitissa ja polkaise poljin metalliin palaavilla hahmoilla, mukaan lukien Diddy Kong Mario Kart: Double Dash!!:sta, Funky Kong Mario Kart Wiistä ja Mario Kart Tourista Pauline ja Peachette. Mario Kart 8 Deluxen Wave 6 – Booster Course Pass DLC *5 kaahaa Nintendo Switchille talvella 2023. Aktiiviset Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenet voivat nauttia tästä DLC:stä ilman lisäkustannuksia. DLC:n voi ostaa myös sellaisenaan. Lisäksi Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC:n pakattu versio lisäherkkuineen*6 , saapuu kauppoihin 6.10. Pysy kuulolla, sillä lisätietoja on saatavilla tulevaisuudessa.
 • Uudet amiibo-figuurit ovat tulossa. Zelda ja Ganondorf The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomista julkaistaan erikseen 3. marraskuuta; Xenoblade Chronicles 3:n Noah ja Mio saapuvat samassa setissä 19. tammikuuta 2024; ja Super Smash Bros. Ultimaten viimeinen DLC-taistelija Sora Kingdom Heartsista saapuu vuonna 2024. Soran julkaisun myötä kaikilla Super Smash Bros. Ultimate -taistelijoilla on omat amiibo-figuurinsa.
 • Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Paljasta muinaisen maailman aarteet ja mysteerit Lara Croftin rinnalla kolmessa klassisessa Tomb Raider -seikkailussa – nyt remasteroituna ja sisältäen jokaisen pelin laajennussisällön. Taistele tappavia vihollisia vastaan, paljasta vaarallisia myyttejä ja ratkaise pulmia päivitetyllä grafiikalla ja mahdollisuudella vaihtaa alkuperäiseen monikulmion ilmeeseen milloin tahansa. Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft on ennakkotilattavissa myöhemmin tänään ja julkaistaan digitaalisesti Nintendo eShopissa 14. helmikuuta 2024, juuri sopivasti juhlimaan Lara Croftin syntymäpäivää!
 • Prince of Persia: The Lost Crown : Prince of Persia palaa tässä toimintaseikkailu-tasohyppelyssä. Tapaa uusia hahmoja, paljasta mysteereitä ja heittäydy mukaansatempaavaan tarinaan mytologisessa persialaisessa maailmassa tässä legendaarisen sarjan uusimmassa osassa. Prince of Persia: The Lost Crown julkaistaan Nintendo Switchille 18. tammikuuta 2024. Ennakkotilaukset alkavat tänään Nintendo eShopissa.
 • Trombone Champ: Valmistaudu soittamaan omaa… pasuunaasi?! Tööttää, tuuttaa ja puhalla yli 45 kappaleen mukana tässä pasuunapohjaisessa rytmimusiikkipelissä. Paremmin soittaminen tarkoittaa enemmän ansaitsemista. Nintendo Switch -versio sisältää paikallisen moninpelin *3 , jolloin jopa neljä pelaajaa voi soittaa yhdessä (suhteellisessa) harmoniassa. Lisäksi voit liikkua musiikin tahtiin Motion Controls -liikeohjauksen avulla, sekä kerätä kortteja ja tavata salaperäisiä hahmoja matkallasi Trombiverse-maailman huipulle. Trombone Champ julkaistaan Nintendo eShopissa myöhemmin tänään.
 • DAVE THE DIVER : Sukella päivällä, palvele yöllä! Tutki syvää merta ja johda sushibaaria tässä kasuaalissa yksinpelattavassa seikkailuroolipelissä. Liity Daven ja hänen omituisten ystäviensä seuraan, kun he yrittävät paljastaa salaperäisen Blue Holen syvyyksissä piilevät salaisuudet. Selvitä valtameren arvoisia mysteereitä, pelaa minipelejä, suorita sivutehtäviä ja ylläpidä menestyvää sushiliiketoimintaa tässä meriaiheisessa seikkailussa. DAVE THE DIVER ilmestyy Nintendo Switchin konsoleille 26.10. Ennakkotilaukset ja pelin ilmainen demo on saatavilla myöhemmin tänään Nintendo eShopissa.
 • Unicorn Overlord : Taistele kohtaloa vastaan ja lähde ruhtinaalliseen seikkailuun saadaksesi valtakuntasi takaisin ajattomassa roolipelissä Unicorn Overlordissa. 13 Sentinels: Aegis Rimin luojien Unicorn Overlord yhdistää maailman tutkimisen ja innovatiivisen taistelujärjestelmän ikoniseen Vanillaware-tyyliin. Kulje eloisassa maailmassa, kerää mahtavaa armeijaa, jossa on yli 60 erilaista hahmoa, ja kasvata mainettasi viidessä maassa tässä eeppisessä fantasiakokemuksessa. Vapauta valtakuntasi ja ota kohtalosi takaisin omiin käsiisi! Unicorn Overlord julkaistaan Nintendo Switchillä 8. maaliskuuta 2024.
 • SaGa Emerald Beyond : Monikerroksinen roolipeli täynnä rikkaita tarinoita odottaa SaGa Emerald Beyondissa. Koe kuuden hyvin erilaisista taustoista tulevan sankarin omalaatuiset ja dramaattiset tarinat, mukaan lukien nuori mies, joka taistelee tuntemiskykyisillä nukeilla, identiteettinsä salaava noita, rikollisuutta vastaan taisteleva duo, laulajatar, joka menetti sekä äänensä että ruumiinsa, ja äskettäin herännyt pimeyden kuningas. Valitse sankari ja seuraa heidän matkaansa 17 toisiinsa liittyvän maailman halki, kun he luovat omia ainutlaatuisia haarautuvia tarinoitaan, jotka avautuvat valintojesi ja toimiesi perusteella. Ajattele strategisesti hallitaksesi vuoropohjaista taistelua viivyttääksesi vihollisen toimia ja päästäksesi valloilleen tuhoisat United Attack -iskut. Se, miten tarina etenee, on sinun käsissäsi. SaGa Emerald Beyond julkaistaan Nintendo Switchille ensi vuonna.
 • Within Us Fungle Map : Ota miehistösi mukaan ja valmistaudu tutustumaan upouuteen ilmaiseen karttaan *7 Among Us:ssa, joka on menestynyt online-moninpeli *4 täynnä niin tiimityötä kuin petostakin. Tervetuloa Fungleen, salaperäiselle, sienten täyttämälle saarelle, joka on täynnä piilopaikkoja, tehtäviä ja salaisuuksia löydettäväksi – mutta varo Impostor -huijareita, jotka pyrkivät eliminoimaan kaikki. Fungle-kartta saapuu keskuuteemme lokakuussa.
 • Song of Nunu: A League of Legends Story : Tämä tarinavetoinen yksinpeli-seikkailu seuraa League of Legends -mestareita ja parhaita ystäviä, Nunua ja Willumpia. Koe heidän kaikenkestävä ystävyytensä, kun he lähtevät äärimmäiselle matkalle Freljordin salaperäisen alueen halki ja tapaavat muita legendaarisia mestareita matkan varrella. Song of Nunu: A League of Legends Story julkaistaan Nintendo Switchillä 1.11.
 • Bandle Tale: A League of Legends Story : Tämä askarteluroolipeli sijoittuu Bandle Cityn maagiseen maailmaan – alueelle, jossa asuu karvaisia ja hauskanpitoa rakastavia Yordleja. Pelaa ujona Yordlena, jonka maailma joutuu kaaokseen, kun Bandle Cityä yhdistävät portaalit romahtavat. Neuletaikuuden, uusien ystävien ja periksiantamattomuuden avulla pelaajat voivat auttaa Yordleja palauttamaan portaalit ja uudelleen yhdistämään Bandle Cityn. Bandle Tale: A League of Legends Story julkaistaan Nintendo Switchille ensi vuonna.
 • BATTLE CRUSH : Koe adrenaliinia täynnä olevaa toimintaa yksinkertaisessa, nopeatempoisessa pelissä 30 pelaajan*8 -taistelussa! Liity intensiiviseen välienselvittelyyn hahmojen välillä, kun he taistelevat päästäkseen huipulle, ja tunne jännitystä hypätessäsi, uidessasi ja liidellessäsi taistelukentällä murskataksesi kilpailijasi. BATTLE CRUSH tulee Nintendo Switchille ensi keväänä. Suljettu beta-testi on saatavilla lokakuussa.
 • Contra: Operation Galuga : Legendaarinen Contra -sarja on palannut! Contra: Operation Galuga on moderni versio klassisesta 80-luvun run-'n'-gun -toimintapelistä, jossa on moderni grafiikka ja ääni. Koe uudet kentät, uusi pelimekaniikka, päivitetty asejärjestelmä ja räjähtävä yhteistyötaistelu jopa kahdelle pelaajalle tarinatilassa tai neljälle pelaajalle Arcade-tilassa *3 . Contra: Operation Galuga räjähtää Nintendo Switchille vuoden 2024 alussa.
 • Eastward: Octopia : Astu rinnakkaiseen Eastward-maailmaan tässä tulevassa DLC:ssä *9 Sam ja John palaavat maanviljelijöinä syrjäiseen vuorenrinteessä sijaitsevaan kylään aloittaakseen elämän uudelleen. Työskentele maalla, hoida karjaa ja valmista sydäntä lämmittävät ateriat tutuille – mutta oudosti erilaisille – ystäville. Nauti hyvästä elämästä rauhallisessa pikseliympäristössä tässä maalaiselämän simulaatiossa. Eastward: Octopia julkaistaan Nintendo Switchille tänä talvena.
 • Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes : Ohjaa yli 100 erillistä sankaria ja pelasta sodan runtelema Allraan tässä modernissa klassisessa JRPG-kokemuksessa. Kohtaa vihollisia strategisissa kaksintaisteluissa ja intensiivisissä sotataisteluissa, värvää liittolaisia, hallitse kaupunkiasi ja luo ihanteelliset kuuden hahmon puolueet kampanjassasi valtaa tavoittelevaa Galdean Empire -imperiumia vastaan. Muokkaa tarinaasi miekan terällä, kun Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes julkaistaan Nintendo Switchille 23. huhtikuuta 2024.
 • Horizon Chase 2 : Valmistaudu nopeaan pelihallitoimintaan ja polta kumia Horizon Chase 2:ssa, palkitun kilpa-sarjan seuraava evoluutiossa. Nauti kauniiden kilparatojen sykkivistä sävyistä ja terävöitä taitojasi päihittääksesi vastustajasi maaliviivalla. Liity ystävien joukkoon paikallisessa moninpelissä *3 tai kilpaile nopeatempoisessa verkkopelissä *4 Lisäksi voit koota online-miehistön ja edetkää yhdessä World Tour -tilassa tai kilpaile henkilökohtaisesta kunniasta. Horizon Chase 2 kaasuttaa Nintendo Switchille myöhemmin tänään.
 • SPYxANYAOperation Memories: Anya Forgerilla on uusi koulutehtävä: luo valokuvapäiväkirja! Vietä aikaa Anyan perheen ja ystävien kanssa koulussa, kotona, rannalla, museoissa ja muissa tutuissa paikoissa ja ota kuvia täyttääksesi hänen valokuvapäiväkirjansa ikimuistoisilla hetkillä. Ulkoilujen lisäksi voit pelata erilaisia minipelejä avataksesi pukuja ja lisätäksesi Anyan muistoihin tyylikkyyttä pukemalla kaikki tyylikkäästi. SPYxANYA: Operation Memories julkaistaan Nintendo Switchille ensi vuonna.
 • Super Crazy Rhythm Castle : Unohtumattoman kaoottinen rytmiseikkailu on tulossa Nintendo Switchille. Ajoita painikkeen painallukset musiikin tahtiin ratkaistaksesi pulmia ja taistellaaksesi pomoja vastaan, ja rokkaa yli 30 jännittävään kappaleen mukana – mukana mm. kappaleita fanien suosimista Konami-peleistä. Saatko hiottua taitosi täydellisiksi Castlevanian "Bloody Tears" ja "Vampire Killer" -kappaleissa? Super Crazy Rhythm Castle julkaistaan Nintendo Switchillä 14.11. Ennakkotilaukset alkavat tänään Nintendo eShopissa.
 • Wargroove 2 : Lähde taistelukentälle, merelle ja taivaalle, ja käytä järkeäsi käydäksesi vuoropohjaisia taisteluita uudessa seikkailussa, joka on täynnä epätodennäköisiä ystävyyssuhteita ja tuntemattomia vastustajia. Wargroove 2:ssa on pikselitaidetta ja kietoutuva tarina, ja se yhdistää kolme kampanjaa, uuden roguelike-pelitilan ja tuoreen kokoonpanon Commanders-komentajia, mukaan lukien äskettäin paljastetun hiirikansan Faahrin. Wargroove 2 ilmestyy Nintendo Switchillä 5.10. Ennakkotilaukset alkavat tänään Nintendo eShopissa.
 • Wartales : Johda palkkasoturiryhmää heidän etsiessään mainetta ja rikkauksia laajassa keskiaikaisessa Wartalesin maailmassa. Muokkaa ryhmäsi ulkonäköä, taitoja ja varusteita, ja luo sitten ovela strategia voittaaksesi vihollisesi taktisessa vuoropohjaisessa taistelussa. Lisäksi jopa neljä pelaajaa voi jakaa joukon hallintaa ja voittaa viholliset tiiminä online-moninpelissä *4 . Wartales julkaistaan Nintendo Switchille myöhemmin tänään.

 

*1 Sinun täytyy omistaa Splatoon 3 (eurooppalainen versio) Nintendo Switchillä, jotta voit käyttää ladattavaa sisältöä. Sisältöpaketteja ei voi ostaa erikseen.

*2 Palvelun käyttäminen edellyttää Nintendo Account -tiliä ja aktiivista maksullista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä. Ei saatavilla kaikissa maissa. Online-ominaisuuksia varten tarvitaan Internet-yhteys. Käyttöehdot ovat voimassa.

*3 Lisävarusteita, pelejä ja/tai järjestelmiä saatetaan tarvita moninpelitilassa, myydään erikseen.

*4 Internet-yhteys vaaditaan online-pelin aikana. Jotta voit käyttää online-palveluita, sinun on luotava Nintendo Account -tili ja hyväksyttävä siihen liittyvät käyttöehdot. Nintendo-tilin tietosuojakäytäntöä sovelletaan. Jotkin verkkopalvelut eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Verkkopelaaminen vaatii maksullisen verkkojäsenyyden.

*5 Huomaa: DLC:n kenttiä ja hahmoja ei voi ostaa erikseen. Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin sisällön käyttäminen edellyttää Mario Kart 8 Deluxen (eurooppalaisen version) kopiota Nintendo Switchille.

*6 Pääpeli ei sisälly. Ladattavan sisällön käyttämiseen tarvitaan Mario Kart 8 Deluxe (myydään erikseen).

*7 Ilmainen ohjelmistopäivitys vaaditaan. Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan ohjelmistopäivitysten lataamiseen. Nintendo Account -tilin rekisteröinti ja linkittäminen sekä Nintendo Account-tilisopimuksen ja tietosuojakäytännön hyväksyminen vaaditaan.

*8 Internet-yhteys vaaditaan online-pelin aikana. Tämä peli on ilmainen aloittaa, ja siinä on valinnaisia pelin sisäisiä ostoksia.

*9 Sinun on omistettava Eastward (eurooppalainen versio) Nintendo Switchissä, jotta voit käyttää ladattavaa sisältöä.

images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_AnotherCodeRecollection.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_DetectivePikachuReturns_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_F-ZERO99.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_MarioVsDonkeyKong.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_MK8DeluxeBoosterCoursePass_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_PokSV_ExPa_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_PrincessPeachShowtime.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_Splatoon3ExpansionPass_Wave2_EN.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_SuperMarioBrosWonder.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_SuperMarioRPG.jpg
images/_news/2023/0914_nintendo_direct/16x9_WarioWareMoveIt.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto