Skip to main content

Mario Kart 8 Deluxe

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 28. huhtikuu 2017
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Jopa 12 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
 • Multiplayer
  Racing
amiibo-ominaisuudet
images/_infrastructure/amiibo/amiibo_read_only.png
Julkaisija
 • Nintendo
Kehittäjä
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
 • © Nintendo
Kisaa ja taistele ystäviäsi vastaan Mario Kart 8 -pelin täydellisessä versiossa!

Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta missä haluat ja milloin haluat. Voit pelata jopa 8 ystäväsi kanssa paikallisesti. Kaikki Wii U -version radat ja hahmot ovat mukana kuten myös kaikki DLC-radat ja -hahmot. Peli sisältää myös muutamia uusia hahmoja kuten Splatoon-pelistä tutut Inkling Boy ja Inkling Girl, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.!

Tämän lisäksi Battle Mode on uudistettu ja se sisältää Balloon Battle ja Bob-omb Blast -pelitilat sekä uudet radat nimeltään Urchin Underpass ja Battle Stadium sekä sellaiset klassikot kuten (GCN) Luigi’s Mansion ja (SNES) Battle Course 1. Pelaajilla voi nyt olla käytössä kaksi esinettä, mukaan lukien aikaisemmista Mario Kart -peleistä tuttuja esineitä kuten Boo, joka varastaa esineitä muilta hahmoilta sekä Feather, jonka avulla voi hypätä korkeammalle Battle Modessa.

Peli sisältää myös uuden ohjaustavan, joka helpottaa aloittelijoiden ja pienten lasten pelaamista. Mukana on myös 200cc-luokka ja Mario Kart 8 Deluxe -peliä voi pelata 1080p-tilassa.

Toisten kanssa pelaaminen on aina hauskaa, mutta se on vielä hauskempaa Mario Kart 8 Deluxe -pelissä. Peli sisältää neljä erilaista moninpelimahdollisuutta:

 • Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdellä Nintendo Switchillä TV mode tai Tabletop mode -tilassa.
 • Voit pelata peliä verkossa. Kaksi pelaajaa voi mennä paikallisesti pelaamaan verkossa jopa 12 pelaajan moninpelitilassa.
 • Yhdistä useampi Nintendo Switch -pelikonsoli langattomasti toisiinsa. Jopa kahdeksan pelaajaa voi pelata yhdessä samassa huoneessa tällä tavalla.
 • Jopa 12 TV mode -tilassa olevaa pelikonsolia voidaan yhdistää toisiinsa LAN Play -tilassa, 1-2 pelaajaa per Nintendo Switch.
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass
Kilpaile 48 remasteroidulla radalla koko Mario Kart -sarjasta hankkimalla Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin! Radat julkaistaan kuudessa erässä (Waves), joista jokainen sisältää kahdeksan rataa ja niitä kaikkia voi pelata paikallisesti tai verkossa. Ensimmäinen setti ratoja julkaistaan 18. maaliskuuta 2022. Kaikki kuusi settiä julkaistaan vuoden 2023 loppuun mennessä.
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Set
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Set
Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass DLC:n pakettiversio, joka sisältää lisäherkkuja.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto