Skip to main content

Detective Pikachu Returns

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 6. lokakuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Adventure
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • ©2023 Pokémon. ©1995–2023 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. Developed by Creatures Inc. Pokémon and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.
Liity tiimiin itseään suureksi etsiväksi kutsuvan kovan, kahvia rakastavan Pikachun kanssa ratkaistaksesi useita mysteereitä Ryme Cityssä.

Monien muiden Pokémonien avulla Tim Goodman ja hänen puhelias Pikachu-kumppaninsa työskentelevät yhdessä ratkaistakseen sarjan salaperäisiä tapauksia tässä elokuvamaisessa seikkailupelissä.

Tervetuloa Ryme Cityyn, paikkaan, jossa ihmiset ja Pokémonit elävät rinnakkain. Tässä vilkkaassa kaupungissa asuu karkea, kovapuheinen (mutta yllättävän rakastettava) Pikachu, joka rakastaa kahvia ja kutsuu itseään suureksi etsiväksi.

Kaksi päätä on parempi kuin yksi. Tämä Pikachu työskentelee yhdessä parinsa, nuoren miehen nimeltä Tim Goodman, kanssa ratkaistakseen sarjan salaperäisiä tapauksia, joita kaupungissa tapahtuu.

Aloita tutkinta. Toivottavasti odotat innolla Timin ja hänen puheliaan Pikachu-kaverinsa mysteerien täyttämiä seikkailuja - salapoliisitiimi, jonka vain Pokémon-maailma voi tarjota!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto