Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – Toukokuu 2024

tiistai, 30. huhtikuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit – Toukokuu 2024
Tulossa pian Nintendo Switchille: sukella jatkuvasti muuttuvaan rauhalliseen valtamereen, tutki laajaa suurkaupunkia eksyneenä kissana, koe hulvaton seikkailu Marion kanssa ja paljon muuta! Tutustu toukokuussa julkaistaviin peleihin.

ENDLESS OCEAN LUMINOUS – 2.5.

Lähde rauhalliselle valtamerimatkalle Endless Ocean Luminous -pelissä. Tutki mystistä vedenalaista maailmaa, joka muuttuu jokaisella sukelluksella, kohtaa yli 500 eläinlajia, ja etsi haudattuja aarteita. Seikkaile valtameressä omassa rauhallisessa tahdissasi, yksin tai jopa 30 pelaajan kanssa.

Little Kitty, Big City – 9.5.

Rauhalliset kissan päiväunet muuttuvat mielikuvitukselliseksi avoimen maailman seikkailuksi pelissä: Little Kitty, Big City. Kotiin löytäminen on päätavoitteenasi, mutta matkan varrella on paljon tekemistä. Mikset auttaisi paikallisia eläimiä, antaisi ihmisten silittää itseäsi tai vain kaataisi tavaroita? Tiedäthän, normaaleja kissan juttuja!

ANIMAL WELL – 9.5.

Kohtaa matkasi aikana pieniä ja suuria otuksia, jotka voivat olla avuliaita tai uhkaavia, ANIMAL WELL -pelissä. Tutki labyrinttiä, käytä ovelasti ympäristöäsi ja matkan varrella löytämiäsi esineitä paljastaaksesi salaisuudet.

Biomutant – 14.5.

Tutki kaaoksen vallassa olevaa maailmaa ja määritä sen kohtalo Biomutant-pelissä. Yhdistä mutanttikyvyt, lähitaistelu ja taistelulajit tässä post-apokalyptisessä toimintaroolipelissä, jossa pelin aikana tekemäsi valinnat määrittävät tarinan lopun. Tuletko olemaan maailman pelastaja vai johdatko sen vielä synkempään kohtaloon?

Lysfanga : The Time Shift Warrior – 14.5.

Kelaa aikaa taaksepäin luodaksesi klooneja itsesi menneistä versioista ja taistele armeijasi kanssa Lysfanga: The Time Shift Warrior -pelissä. Voita hirviöt pelastaaksesi Antalan valtakunnan tässä taktisessa toimintapelissä.

Lorelei and the Laser Eyes – 16.5.

Lorelei and the Laser Eyes

Vanha hotelli jossain päin Keski-Eurooppaa pitää sisällään surrealistisen ja karmivan pulmaseikkailun. Sukella vertaansa vailla olevaan murhamysteeriin, ja ratko arvoituksia selvittääksesi Lorelei and the Laser Eyes -pelin arvoitukset.

PAPER MARIO: THE THOUSAND-YEAR DOOR – 23.5.

Hauska seikkailu täynnä värikkäitä hahmoja ja hauskuutta odottaa pelissä Paper Mario: The Thousand-Year Door. Liity Marion sekä uusien ja vanhojen hahmojen seuraan etsimään muinaisia Kristallitähtiä matkalla, jossa komedialliset käänteet odottavat joka kulman takana!

Duck Detective - The Secret Salami – 23.5.

Duck Detective - The Secret Salami

Käytä ankkadekuktiivisia kykyjäsi tutkiessasi todisteita mukavassa mysteeriseikkailussa Duck Detective - The Secret Salami. Tutki vihjeitä ja haastattele epäiltyjä paljastaaksesi heidän salaisuutensa, käytä keräämiäsi todisteita ratkaistaksesi tapaus!

Construction Simulator 4 – 28.5.

Construction Simulator 4

Construction Simulator 4 vie sinut Kanadan maisemista inspiraationsa saaneelle kartalle. Suorita haasteita laajentaaksesi rakennusimperiumiasi, hoida yli 100 rakennustyötä ja käytä 80 ajoneuvoa sekä konetta työssäsi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto