Skip to main content

Nintendo juhli MAR10 DAYta peli- ja elokuvauutisin

tiistai, 12. maaliskuu 2024
Paper Mario: The Thousand Year Door julkaistaan 23. toukokuuta, Luigi’s Mansion 2 HD 27. kesäkuuta, ja klassiset Game Boyn Mario-pelit saapuvat tällä viikolla Nintendo Switch Onlineen.

Osana sunnuntaista MAR10 DAY juhlintaa Nintendo julkaisi yllätysvideon, jossa ilmoitettiin kahden odotetun Mario-aiheisen pelin julkaisupäivät sekä kerrottiin kolmesta klassisesta pelistä, jotka ovat pian saatavilla Nintendo Switch Onlinen käyttäjille. Lisäksi paljastettiin tietoja uudesta animaatioelokuvasta, joka perustuu Super Mario Bros. -maailmaan.

Valmistaudu kokemaan uudelleen klassiset Game Boy -pelit, lähde seikkailuun Marion kanssa ja anna Luigille hänen ansaitsemaansa huomiota.

 • Paper Mario: The Thousand-Year Door - 23. toukokuuta: Valmistaudu seikkailuun Marion ja hänen kumppaneidensa kanssa, kun The Thousand-Year Door avautuu uudelleen. Tämä nokkela roolipeli saapuu Nintendo Switchille parannetuilla grafiikoilla, päivitetyllä soundtrackilla ja uusilla peliominaisuuksilla kaksikymmentä vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen.
 • Luigi’s Mansion 2 HD - 27.6. Anna Luigille hänen ansaitsemaansa huomiota, kun Luigi's Mansion 2 HD saapuu Nintendo Switchille visuaalisesti paranneltuna HD-versiona. Kerää pirstaloituneen Dark Moonin osat ja haasta kummitukset kiehtovissa kummitustaloissa.
 • Kolme klassista Mario Game Boy -peliä tulee Nintendo Switch Onlineen 12. maaliskuuta:
  • Dr. Mario: Klassinen pulmapeli tarjoaa lääkkeen tylsyyteen.
  • Mario Golf: Panokset ovat korkeat kilpaillessasi golfin mestaruudesta.
  • Mario Tennis: Kehity aloittelijasta tenniksen ammattilaiseksi!
 • Uutisia LEGO-faneille: Mario Kart saapuu LEGO Super Marioon – tulevaisuudessa on siis jännittäviä rakennushetkiä odotettavissa!
 • Uusi animoitu Super Mario Bros. -elokuva julkaistaan huhtikuussa 2026: Yllätysesiintyjänä videolla oli Shigeru Miyamoto, joka ilmoitti Nintendon ja Illuminationin yhteistyöstä uuden animaatioelokuvan parissa. Luvassa on unohtumaton seikkailu, kun elokuva julkaistaan 3. huhtikuuta 2026 Yhdysvalloissa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto