Skip to main content

Tässä ovat tulevat Nintendo Switch -pelit kesäkuulle 2023

torstai, 1. kesäkuu 2023
Tässä ovat tulevat Nintendo Switch -pelit kesäkuulle 2023
Tämän kuun aikana Nintendo Switchillä voit ratkaista mysteereitä rankkasateessa, ajan kautta ja jopa tuonpuoleisesta, sukeltaa syvälle luolastoihin, nauttia käsinmaalatun seikkailun kauneudesta ja paljon muusta!

Etrian Odyssey Origins Collection – 1. kesäkuuta

Etrian Odyssey Origins Collection

Lähde löytöretkelle, kartoita syviä luolastoja ja osallistu taktisiin, vuoropohjaisiin taisteluihin tässä remasteroidussa kokoelmassa, joka sisältää kolme ajatonta roolipeliseikkailua. Jokainen peli on saatavilla myös erikseen Nintendo eShopista.

We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie – 2. kesäkuuta

We Love Katamari Reroll + Royal Reverie

Prinssi on palannut! Pyöritä katamaria, kerää esineitä (mitä tahansa paperiliittimistä rakennuksiin - jopa ihmisiä!) ja tee katamarista entistä suurempi tässä parannetussa uusintaversiossa, joka sisältää uusia haasteita!

Loop8: Summer of Gods – 6. kesäkuuta

Loop8: Summer of Gods

Valintasi muokkaavat tarinaa tässä 1980-luvun Japanin maaseudulle sijoittuvassa roolipelissä. Maailmanloppuun on yksi kuukausi aikaa, mutta miten vietät jokaisen päiväsi?

Dordogne – 13. kesäkuuta

Dordogne

Lähde Mimin mukaan ainutlaatuiselle tarinalliselle matkalle, jossa tutkit maisemia vesivärimaalauksilla, muistat arvokkaita lapsuudenmuistoja ja paljastat kadonneita perhesalaisuuksia.

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – 27. kesäkuuta

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Luo arvokkaita muistoja ja kudo oma sukupolvet kattava tarinasi, kun viljelet satoa, kasvatat eläimiä ja löydät rakkauden tässä rakastetun maanviljelysklassikon uusitussa versiossa.

Master Detective Archives: RAIN CODE – 30. kesäkuuta

Lähde Yuman, muistinsa menettäneen harjoittelevan salapoliisin, ja häntä kummittelevan hengen mukana salapoliisiseikkailuun, kun he ratkovat ratkaisemattomia mysteerejä monien yliluonnollisten kykyjen avulla.

Crime O'Clock – 30. kesäkuuta

Crime O'Clock

Aikaetsivänä sinun tehtäväsi on ratkaista rikoksia, joita ei olisi koskaan pitänyt tapahtua ajassa ja avaruudessa! Testaa päättelykykyäsi tässä viiteen eri aikakauteen sijoittuvassa osoita-ja-klikkaa -seikkailussa.

Ghost Trick: Phantom Detective – 30. kesäkuuta

Ghost Trick: Phantom Detective

Kun olet herännyt aaveena ilman muistoja, sinun on käytettävä kuolleiden voimia ratkaistaksesi oman murhasi ennen auringonnousua tässä omituisessa, arvoituksellisessa mysteeriklassikossa - nyt HD-versiona!

Everybody 1-2-Switch – 30. kesäkuuta

Everybody 1-2-Switch

Kokoa jengi yhteen ja kilpaile erilaisissa hauskoissa ja ihmeellisissä minipeleissä, joissa on kaikkea ilmapalloista avaruusolioihin ja paljon muuta! Näissä peleissä käytät Joy-Con -ohjaintasi tai älylaitettasi hauskoilla ja ainutlaatuisilla tavoilla ja ansaitset pisteitä joukkueellesi. Tuttuun tapaan eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto