Koe ennenkokematon Super Mario Bros. Wonder -pelin videoesityksessä

lauantai, 2. syyskuu
Tämänpäiväisessä Super Mario Bros. Wonder Direct -videoesityksessä Nintendo esitti lähes 15 minuuttia materiaalia, joka sisälsi huikeaa uutta pelivideota, uusia lisäkykyjä ja monimuotoisia Wonder-efektejä tulevasta Nintendo Switch -pelistä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 20. lokakuuta.

Valmistaudu pomppaamaan odottamattomaan Super Mario Bros. Wonder -pelissä – Mario-pelien seuraavalla evoluutiolla ja ensimmäisellä sivuttain rullaavalla 2D Super Mario Bros. -pelillä yli 10 vuoteen. Super Mario Bros. Wonder esittelee myös uuden esineen nimeltään Wonder Flower! Se on peliä muuttava esine, joka luo yllättäviä ja monenlaisia tilanteita, jotka täytyy nähdä uskoakseen.

Juuri ennen Marion uutta seikkailua kauppoihin saapuu Mario-teemainen Nintendo Switch – OLED-malli Mario Red Edition 6. lokakuuta (peli ei sisälly hintaan). Konsoli, molemmat Joy-Con-ohjaimet ja Nintendo Switch -telakka ovat kaikki nyt marionpunaisia. Mario-siluetti pomppaa telakan takana. Jos katsot tarkkaan, niin löydät myös piilotettuja kolikoita. Tarkista paikallisilta jälleenmyyjiltäsi ennakkotilaustiedot.

Super Mario Bros. Wonderi -pelissä hyväntahtoinen prinssi Florian kutsuu Marion ja hänen ystävänsä Flower Kingdom -valtakuntaan – ei-niin-kaukaiseen maahan, joka löytyy Mushroom Kingdom -sienivaltakunnan takaa. Mutta Bowserilla, Koopa-kuninkaalla, on muita suunnitelmia. Vain yksi hipaisu salaperäistä Wonder Floweria ja Bowser sulautuu yhteen prinssi Florianin linnan kanssa. Hänen uuden voimansa ansiosta kaaos leviää ympäri valtakuntaa. Nyt Marion ja ystävien on pysäytettävä Bowser ja pelastettava Flower Kingdom.

Tässä on vain kourallinen ominaisuuksia ja huippuhetkiä, joita pelaajat voivat odottaa tässä upeassa seikkailussa:

 • Monipuolinen valtakunta: Flower Kingdom koostuu kuudesta erillisestä maailmasta, jotka kiertävät Petal Isles -terälehtisaariä, joten pääset kokemaan seitsemän aluetta yhteensä. Matkustele useiden saarten läpi, sukeltele meressä ja tutkiskele luolia. Jokaisessa maailmassa odottaa runsas valikoima kenttiä, ja voit jopa kulkea vapaasti maailmankartan avoimilla alueilla.
 • Mietityttääkö Wonder Effects -tehosteet? Odota odottamatonta!: Tämän maailman salaperäisestä voimasta kukoistavat Wonder Flowers -kukat vapauttavat voimat puhjetessaan kukkaansa. Kun kosketat Wonder Flower -kukkaa kentällä, Wonder -efekti laukeaa aiheuttaen ylimaallisia mullistuksia. Putket voivat alkaa liikkua, maasto saattaa kallistua, näkökulmasi voi muuttua tai saatat kellua avaruuden halki. On jopa Wonder -efektejä, jotka voivat muuttaa hahmosi Goombaksi tai Spike-Balliksi.
 • Useita unohtumattomia hahmoja: Marion lisäksi voit pelata myös Luigina, Peachina, Daisynä, Blue tai Yellow Toadina ja jopa Toadettena. Heillä kaikilla pelaaminen on samanlaista, joten valitse vain suosikkisi tai kokeile uusia asioita valitsemalla uusin tuttavuus. Yoshit ja Nabbit eivät ota vahinkoa, joten ne ovat fiksu valinta, jos etsit leppoisampaa kokemusta.
 • Liuta lisävoimia: Super Mario Bros. Wonderissa esitellään uusia power-up -kykyjä, kuten Elephant Fruit, jonka avulla Mario ja jotkut hänen ystävänsä voivat muuttua norsunmuotoon. Käytä painoasi – ja nenääsi – heiluttaessasi kärsääsi hyökätäksesi vihollisten kimppuun, tuhotaksesi laatikoita ja syöksähdät isojen aukkojen yli. Bubble form -kuplamuodossa voit puhallella leijuvia kuplia, jotka voivat vangita vihollisen kaukaakin. Drill form -poramuoto tekee piikikkäiden tai kovapäisten vihollisten käsittelystä helppoa. Sen avulla voit myös kaivautua maan läpi.
 • Älä anna vihollistesi päihittää sinua: Kohtaat uusia vihulaisia matkallasi Flower Kingdom -maailman läpi. Hoppycats matkii sinua ja hyppää, kun sinä hyppäät. Melon Piranha Plants -kasvit sylkevät siemeniä suustaan. Condarts-tikkalinnut lentävät sinua kohti ja työntävät nokkansa minne se ei kuulu. Maw-Maws syö kaikkea, mikä tulee liian lähelle heidän ammottavaa suutaan. Pelissä on siis monia uusia vihollisia.
 • Merkittäviä muutoksia merkeillä : Seikkailusi edetessä voit ansaita useita erilaisia pelin sisäisiä Badge-merkkejä, joista jokaisella on oma erikoiskykynsä. Paikallisessa moninpelissä jokainen pelaajaryhmä käyttää samaa merkkiä. Tässä muutamia käytettävissä olevia vaihtoehtoja:
  • Paranna seinähyppykykyäsi Wall-Climb Jump -merkillä.
  • Laita Dolphin Kick -merkki vauhdittaaksesi vedenalaisia tutkimusreissujasi.
  • Lataa tavallistä korkeampi hyppy Crouching High Jump -merkillä.
  • Ammu köynnöksiä ilmassa kiinnittyäksesi seiniin Grappling Vine -merkillä.
  • Jos lisähaastetta, tee vihollisista (ja itsesäsi) näkymättömiä Invisibility -merkillä.
 • Lisää hauskuutta paikallisella moninpelillä: Jopa neljä henkilöä voi pelata paikallisesti samalla Nintendo Switch -konsolilla. Jos pelaaja päihitetään paikallisessa moninpelissä, hänen hahmonsa kelluu kentän ympärillä aaveena. Jos toinen pelaaja saavuttaa heidät ennen kuin aika loppuu, päihitetty pelaaja pääsee pomppaamaan heti takaisin peliin, eikä tiimi menetä yhtään elämää. Jos joku pelaa Yoshina, hänen selkäänsä voi hypätä ja ratsastaa ympäri kenttää.
 • Hyppää Online Play -peliin: Kun pelaat verkossa, voit luoda huoneen ystävillesi. Jaetussa huoneessa pystyty näkemään, mitä kenttää ystäväsi pelaavat, pelata samaa kenttää yhdessä ja jopa muuttaa useimmat kentät kaverilliseksi kilpajuoksuksi.
  Vaikka pelaisit yksin, muodostamalla yhteyden verkkoon voit nähdä reaaliajassa muita pelaajia varjoina ympäri maailmaa niin pelikentillä kuin maailmankartallakin. Voit herätä takaisin henkiin törmäämällä toisen online-pelaajan varjoon myös näinkin.
  Lisäksi voit auttaa muita online-pelaajia pystyttämällä pahviständin, jonka avulla he voivat hypätä haamusta takaisin peliin. Sijoita ständi haastaville alueille auttaaksesi jotakuta todenteolla. Peli näyttää jopa, kuinka moni on käyttänyt pahviständiäsi avukseen.

Super Mario Bros. Wonder julkaistaan vähittäismyyntiin, Nintendo Switchin Nintendo eShop -kauppaan ja My Nintendo Store -verkkokauppaan 20. lokakuuta. Ennakkotilaukset ovat nyt saatavilla pelaajille, jotka ovat valmiita hyppäämään Flower Kingdom -valtakuntaan heti pelin julkaisussa.

 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_02.jpg
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_09.jpg
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_05.jpg
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/NSwitchOLED_Model-MarioRedEdition-illu_07.jpg
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Badges_02.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Badges_05.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Badges_07.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Characters_19.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Multiplayer_05.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_Multiplayer_27.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SMBW_scrn_WorldSetting_03.png
 • images/_news/2023/0831_smbw_direct/SuperMarioBrosWonder_scrn_07.png

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto