Skip to main content

Endless Ocean Luminous julkaistaan Nintendo Switchille tänään

torstai, 2. touko 2024
Koe Veiled Sean syvyydet, kohtaa yli 500 merieläinlajia ja tutki valtamerta yhdessä muiden kanssa.

Innokkaat sukeltajat voivat tutkia laajaa merenalaista maailmaa, joka on täynnä elämää, piilotettuja aarteita ja mysteerejä; Endless Ocean Luminous julkaistaan tänään Nintendo Switchille.

Pelin äänimaisema ja rauhoittava visuaalinen maailma tarjoavat rennon pelikokemuksen sekä moniulotteisen aistielämyksen. Pelissä on mahdollista luetteloida jokainen sukelluksen aikana nähty meren olento.

Tutkimattomassa Veiled Sea -maailmassa pelaajat voivat kohdata yli 500 merieläinlajia, joista osan on oletettu kuolleen sukupuuttoon. Meren olennon skannauksen jälkeen tutkimusavustaja tarjoaa yksityiskohtaista tietoa ja mielenkiintoisia näkemyksiä jokaisesta kohdatusta meren olennosta. Veiled Sea -maailma ja sen salaisuudet muuttuvat jokaisella sukelluskerralla. Pelaajat saattavat saada ystävän tai kaksi sukellusten aikana: kutsumalla rauskua uimaan kanssaan tai tarjoamalla hummerille kyydin sukelluspullon päällä.

Nintendo Switch Online -jäsenet voivat tutkia valtameriä yhdessä jopa 30 sukeltajan ryhmissä Shared Dives -sukelluksien aikana. Pelaajat voivat tervehtiä muita sukeltajia ystävällisellä eleellä ja sitten sukeltaa syvyyksiin jakaen löytönsä muiden pelaajien kanssa. Sukelluksia suorittaessaan pelaajat voivat saada uusia pukuja, tarroja ja lisäeleitä sukeltajahahmon muokkaamiseksi. Peliin kuuluu myös ilmainen 7 päivän kokeilujakso Nintendo Switch Onlineen, jotta pelaajat voivat kokeilla pelin verkkotoimintoja.

Lisää vaihtelua pelaamiseen saa Event Dives -tapahtumissa, joita järjestetään ajoittain ja jotka tarjoavat mahdollisuuden nähdä epätavallisia nähtävyyksiä ja merielämää.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto