Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – maaliskuu 2024

maanantai, 4. maaliskuu 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit – maaliskuu 2024
Valmistaudu uusiin pelikokemuksiin Nintendo Switchillä! Astu parrasvaloihin, ota kohtalo haltuusi fantasiamaailmassa, taistele kaukaisessa galaksissa ja koe paljon uutta ja jännittävää!

Tutustu maaliskuussa julkaistaviin peleihin.

SPLATOON 3: Fresh Season 2024 – 1.3.

Fresh Season on saapunut Splatoon 3:een! Nauti splättäämisestä uusilla kentillä, kokeile upouusia aseita ja tutki tuoreita varustevalikoimia.

SNUFKIN: MELODY OF MOOMINVALLEY – 7.3.

Astu muumien maailmaan Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodiassa, joka on musiikillinen seikkailupeli. Tehtävänäsi on palauttaa Muumilaakson luonto entiselleen ja auttaa laakson eriskummallisia hahmoja. Päihitä puistovartija luotettavan huuliharpun, hiiviskelyn ja ystävien avulla!

Unicorn Overlord – 8.3.

Vapauta kuningaskuntasi ja tartu kohtaloosi tässä taktisessa fantasiaroolipelissä. Lähde kuninkaalliseen seikkailuun luotettavien liittolaistesi rinnalla, suorita sankarillisia tekoja ja kasvata mainettasi.

Contra: Operation Galuga – 12.3.

Uusi osa Contra-sarjaa on täällä! Uudistettu run-’n’-gun -toimintapeli 80-luvulta tarjoaa moderneja grafiikoita, uusia kenttiä ja vihollisia, päivitetyn asejärjestelmän sekä räjähtävää yhteistyötä taisteluissa jopa neljälle pelaajalle! Lataa ilmainen demo ja valmistaudu toimintaan!

STAR WARS: Battlefront Classic Collection – 14.3.

Taistele ikonisissa taisteluissa STAR WARS -galaksissa ja pelaa suosikkihahmoillasi – sekä verkossa että offline-tilassa – STAR WARS: Battlefront Classic Collectionissa. Kiertele galaksia, pelaa verkossa jopa 64 pelaajan kanssa ja nauti Hero Assaultista!

Kingdom Come Deliverance – Royal Edition – 15.3.

Koe tarinavetoinen roolipeli, joka upottaa sinut eeppiseen keskiaikaiseen seikkailuun Pyhän Rooman valtakunnassa. Kingdom Come Deliverance - Royal Editionissa tehtävänäsi on kostaa vanhempiesi kuolema, taistella vihollisia vastaan ja suorittaa erilaisia tehtäviä.

PRINCESS PEACH: SHOWTIME! – 22.3.

Madame Grape on ottanut haltuunsa Sparkle-teatterin, ja Princess Peachin on pelastettava näytelmä! Pelaa uusissa rooleissa miekkailijana, etsivänä ja lehmityttönä, ja käytä jokaista kykyäsi hyväksesi estääksesi pahisten suunnitelmat.

SOUTH PARK: SNOW DAY! – 26.3.

Liity Cartmanin, Stanin, Kylen ja Kennyn seuraan juhlimaan taianomaista päivää – lumipäivää! Pelaa jopa kolmen ystäväsi kanssa ja taistele lävitse lumipeitteisen kaupungin SOUTH PARK: SNOW DAY!ssa. Osallistu toiminnantäyteiseen taisteluun täysin uudessa tarinassa.

Pepper Grinder – 28.3.

Koe toiminnantäyteinen merirosvoseikkailu, jossa päähenkilönä on Pepper. Hän on merillä seikkaileva sielu, joka rakastaa aarteiden etsimistä. Kaivaudu maan lävitse, hallitse koneita ja murskaa tielläsi olevat viholliset löytääksesi kadonnut omaisuutesi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto