Skip to main content

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia
Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 7. maaliskuu 2024
Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
 • Adventure
Julkaisija
 • Raw Fury
Kehittäjä
 • Hyper Games
Kieli
 • Englanti, Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi
 • © Snufkin: Melody of Moominvalley. Developed by Hyper Games. Published by Raw Fury AB. © Moomin Characters™
Lähde Nuuskamuikkusen kanssa tälle musiikilliselle seikkailulle palauttamaan harmonia ja tasapaino Muumilaaksoon ja suojelemaan sitä uutteralta Puistonvartijalta.

Nuuskamuikkunen: Muumilaakson melodia on tarinoiden täyttämä musiikkiseikkailupeli, jossa Nuuskamuikkunen pelastaa Muumilaakson, samalla auttaen laaksoa kodikseen kutsuvia veikeitä ja unohtumattomia hahmoja ja otuksia. Muumilaaksoon on ilmestynyt kammottavia puistoja, jotka häiritsevät laakson maisemaa ja pilaavat luonnon harmonisen tunnelman. Pelissä pelaat Nuuskamuikkusena, jonka tehtävänä on harhauttaa sääntöjä vahtivia konstaapeleita, irroittaa kieltokyltit ja kaataa rumat patsaat. Samalla palautat luonnon ja asukkien kodit entiselleen sekä estät uutteran Puistonvartijan suunnitelmat Muumilaakson varalle.

Koe kauniisti luotu ja pohjoismaista tyyliä huokuva peli, joka herää eloon Tove Janssonin eloisaan ja rakastettuun Muumien maailmaan sijoittuvissa tarinoissa. Peli tarjoaa kaikenikäisille sopivan pelikokemuksen, joka yhdistää avoimen maailman pulmia, hiiviskelyä ja melodisia elementtejä.

MAAILMA HERÄÄ ELOON UPEALLA SATUKIRJATYYLILLÄ

Sukella kauniiseen ja mielikuvitusrikkaaseen maailmaan, jossa kiteytyy Muumitarinoiden olemus; sarjakuvien ja piirrettyjen tarinoiden kattava kirjo herää eloon ennennäkemättömällä tavalla.

Koe jokaisella askeleella sointuisa sinfonia, jota säestävät islantilaisen post-rock -bändin Sigur Rósin melodiat. Ystävysty Muumilaakson asukkaiden kanssa soittamalla muutamia säveliä huuliharpusta ja vaeltele Muumilaaksossa sydän avoinna.

HURMAAVAN VEIKEITÄ HAHMOJA

"Älä pelkää, mutta jotain kamalaa on tapahtumassa." — Muumipeikko, teoksesta Muumilaakson tarinoita.

Tutustu moninaisen hahmokatraan vahvan veikeisiin persooniin ja monitahoisiin olemuksiin. Et etsi matkallasi pelkästään kammottavien puistojen lähdettä, vaan tutustut myös Muumilaakson ihastuttaviin asukkeihin ja toimit heidän kanssaan.

MUSIKAALINEN SEIKKAILU

Tutki useita erilaisia kohteita, joissa luonnonkukkien tuoksu sekoittuu tuulenvireeseen kantaen lupausta uusista tarinoista ja piilotetuista ihmeistä. Siellä olet hattu silmillä ja huuliharppu kädessäsi matkaava Nuuskamuikkunen. Löydä inspiraatiota tutkimalla Muumilaaksoa ja ratkaisemalla pulmia.

Pääominaisuudet

 • Hyppää lämminhenkiseen ja tarinoiden täyttämään seikkailupeliin, joka on luotu satukirjojen tyyliin.
 • Aja niuho Puistonvartija ja hänen kamalat puistonsa pois Muumilaaksosta luotettavan huuliharppusi, nokkeluuden ja matkalla tapaamiesi ystävien avulla.
 • Tapaa yli 50 ihastuttavaa hahmoa ja olentoa, jotka kutsuvat Muumilaaksoa kodikseen.
 • Koe tarinallinen peli ja ihastuttavia tarinoita ja tehtäviä yhdessä Tove Janssonin rakastettujen hahmojen kanssa.
 • Tutki Muumilaakson avointa maailmaa ja ratkaise matkan varrella musiikki- ja ympäristöpulmia, selvittääksesi mitä laaksolle on tapahtumassa.
 • Sukella kauniiseen äänimaailmaan, jonka melodiat on sävelletty yhteistyössä Sigur Rósin kanssa.
 • Peli on saatavana myös suomeksi.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto