Skip to main content

Professori E. Gaddin 10 parasta vinkkiä aaveiden metsästykseen!

perjantai, 28. kesäkuu 2024
Professori E. Gaddin 10 parasta vinkkiä aaveiden metsästykseen!
Oletko uusi Luigi's Mansion 2 HD pelaaja? Saa apua itse Professorilta!

Oletko kokematon tässä aaveiden pyydystämisen hölynpölyssä? Nimeni on professori E. Gadd, ja olen joutunut melkoiseen paranormaaliin pulaan… Pimeä Kuu on hajonnut palasiksi, ja nyt pahantekijäaaveet juoksentelevat vapaana Evershade-laaksossa!

Onneksi minulla on runsaasti tutkimuksia, jotka auttavat sinua pysäyttämään keppostelevat kummitukset – joten kuuntele tarkasti!

1: TAINNUTA NE SALAMALLA!

Eikö noiden kirottujen aaveiden imurointi ota onnistuakseen? Strobulb auttaa! Paina A-nappia iskeäksesi ärsyttäviä aaveita taskulampun säteellä. Se tainnuttaa ne ja saa ne valmiiksi imurointia varten. Lataa Strobulb ja saat isomman salaman, joka voi tainnuttaa useita vihollisia kerralla!

2: AAVEIDEN KELAAMISEN TAITO

Kun olet saanut yhden (tai kolme) aavetta koukkuun, pidä tiukasti kiinni – ne eivät luovuta ilman taistelua! Vie nopeasti vasenta tattia vastakkaiseen suuntaan, mihin aaveet vetävät, kuluttaaksesi niiden kestävyyttä. Ja muista painaa A-nappia aktivoidaksesi Poltergust 5000:n Power Surge – se auttaa sinua imuroimaan nuo riesat nopeasti!

3: MINNE MINUN PITIKÄÄN TAAS MENNÄ?

Menikö tehtävän esittely korviesi ohitse? Ei hätää! Ota esille Dual Scream, avaa minikartta painamalla -nappia, sitten paina Y-nappia tarkistaaksesi nykyinen tavoitteesi. Voit myös selata karttaa nähdäksesi, mitkä lähelläsi olevat ovet ovat auki ja mitkä lukossa!

4: KATSO YMPÄRILLESI!

Nämä pölyiset vanhat kartanot ovat täynnä piilotettuja salaisuuksia. Kokeile käyttää Poltergust 5000:ta imuroidaksesi kaikkea, mikä kiinnittää huomiosi – irtonainen lattiamatto, repeytynyt tapettisuikale, heiluva verho… – ja saatat löytää oikotien, hyödyllisen esineen tai arvokkaan aarteeen, ho ho!

5: YLLÄTÄ AAVEET!

Tulet varmasti kohtaamaan yliluonnollisia olentoja Evershaden laaksossa! Tässä muutamia muistiinpanoja tutkimuksistani, jotka voivat olla hyödyksi:

Vihreät rakastavat näprätä asioita, joita heidän ei pitäisi, ja käyttävät arkipäiväisiä esineitä aseina. Löydä tapa riisua ne aseista, sitten tainnuta ne Strobulbilla oikeaan aikaan. Slammersit ovat suuria punaisia roikaleita, jotka taputtavat käsiään luodakseen shokkiaaltoja, joten älä mene liian lähelle niitä vaan tainnuta ne etäältä. Siniset Hidersit rakastavat leikkiä piilosta esineissä ja huonekaluissa. Mutta ne ovatkin melko kärsimättömiä, joten ne luultavasti päätyvät heittämään sinua tavaroilla, mikäli sinulla kestää liian kauan etsiessäsi niitä.

6: SESAM AUKENE!

Mikäli näet vihreän pyöreän paneelin, kuten yllä olevassa kuvassa, heijasta siihen salama Strobulbilla ja sen pitäisi avautua… hetkessä! Löydät näitä paneeleja ovista, tallelokeroista, kelloista ja monista muista paikoista, joten pidä silmäsi auki.

7: PUHALLA NE POIS

Voi harmi! Oletko jumissa ilman ulospääsyä näkyvissä? Ei hätää – Poltergust 5000 saa sinut pois melkein mistä tahansa jumista! Paina ja pidä ZR-nappia pohjassa puhaltaaksesi ilmaa ulos. Voit rullata mattoja paljastaaksesi piilotettuja mekanismeja, pyörittää tuulettimia avataksesi salaisia käytäviä tai puhaltaa ilmapallon kaltaisia kasveja ja lentää niiden avulla pois. Tämä näppärä toiminto voi myös laukaista ulos Poltergustin suuttimeen juuttuneet esineet, ho ho!

8: VALOA PIMEYTEEN!

Mitä ihmettä! On vaikea uskoa, mutta tietyillä upeilla näytteillä on kyky aiheuttaa outoja harhoja. Mikäli huomaat jotain outoa, käynnistä Dark-Light Device ja katso, mitä löydät. Jos Spirit Ballsit ilmestyvät, tiedät olevasi oikeilla jäljillä. Imuroi ne paljastaaksesi esineitä tai Boon piilopaikan.

9: KUKKUU!

Ongelmia tulossa! Köh köh… Nämä vaikeasti kiinniotettavat ja pelottavat tuholaiset saattavat näyttää samoilta, mutta niillä kaikilla on oma persoonallisuutensa, ja niiden kepposet ovat sen mukaisia. Käytä Dark-Light Devicea yllättääksesi ne, sitten imuroi niiden kielet saadaksesi ne lentämään ympäri huonetta, kuluttaen niiden kestävyyttä tämän prosessin aikana. Kun ne ovat pomppineet tarpeeksi seiniä vasten, iske niihin Poltergust 5000:lla päästäksesi eroon näistä kiusallisista Booista lopullisesti!

10: HYÖDYNNÄ AARTEITASI

Aarteet eivät ole olemassa vain näyttääkseen kiiltäviltä, tiedätkö! Kerää mahdollisimman paljon tavaraa päivittääksesi aaveiden metsästysvälineesi, mukaan lukien hyödylliset parannukset Poltergust 5000:n Power Surgeen ja Dark-Light Devicen lataukseen. Vieraile holvissani tehtäviesi välillä nähdäksesi, kuinka paljon aarteita tarvitset seuraavan päivityksen saamiseksi.

Olisin äärimmäisen iloinen, jos tutkimukseni osoittautuvat hyödyllisiksi paranormaaleilla seikkailuillasi. Evershaden laakso ei kuitenkaan pelasta itse itseään, joten mene ulos ja pyydystä aaveita, heti paikalla!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto