Skip to main content

Nintendo Switchin lapsilukko: kolme turvallisuusvinkkiä vanhemmille

tiistai, 21. marraskuu 2023
Käytä vähemmän aikaa murehtimiseen ja enemmän aikaa hauskanpitoon!

Oletko utelias, miten lapsesi käyttävät Nintendo Switchiä? Ehkä haluat tietää, millaisia pelejä he pelaavat tai kuinka kauan? Nintendo Switchillä on helppo luoda turvallinen peliympäristö lapsillesi käyttämällä sekä konsolin lapsilukkoasetuksia että älylaitteesi ilmaista Nintendo Switch Parental Controls -sovellusta.

Katso, mitä sovellus voi tehdä – tai lue kolme vinkkiä, joiden avulla voit seurata, mitä lapsesi tekevät Nintendo Switch -konsolillasi.

1: Kuinka paljon lapseni pelaavat Nintendo Switchillä?

CI NSwitch Parental Control Tips2023 01 image950w

Voit pysyä ajan tasalla siitä, kuinka paljon aikaa lapsesi viettävät Nintendo Switchin pelaamiseen Parental Controls -sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla voit myös asettaa rajoituksia sille, kuinka kauan tai kuinka myöhään Nintendo Switch -konsolia voi käyttää päivittäin. Kun aikaraja on saavutettu, lapsesi saavat näytölle ilmoituksen, että heidän peliaikansa on päättynyt siltä päivältä.

Voit myös poistaa nämä ominaisuudet käytöstä väliaikaisesti tai koko päiväksi, jos haluat antaa lapsillesi hieman ylimääräistä peliaikaa.

2: Kuinka voin seurata, millaisia pelejä lapseni pelaavat?

Kuinka voin seurata, millaisia pelejä lapseni pelaavat?
Kuinka voin seurata, millaisia pelejä lapseni pelaavat?

Voit olla varma, että lapsesi voivat pelata vain heidän ikäisilleen sopivia pelejä rajoittamalla, mitä he voivat pelata ikäluokituksen perusteella. Tällainen lapsilukkoasetus voidaan määrittää sovelluksessa tai suoraan konsolissa.

Jos haluat vapaasti valita, mitkä Nintendo Switch -pelit sopivat lapsillesi iästä riippumatta, voit käyttää Parental Controls -sovelluksen ominaisuutta antaaksesi lapsillesi pääsyn tiettyihin peleihin, jotka olet valinnut heille.

Sovellus antaa sinulle myös kuukausittaisen yhteenvedon, joka näyttää, mitä pelejä he ovat pelanneet viime aikoina ja kuinka kauan. Se on myös kätevä tapa nähdä, minkälaisista peleistä lapsesi ovat kiinnostuneita ja voitte helposti keskustella peleistä perheen kesken!

3: Kuinka voin estää lapsiani tekemästä ostoksia?

Jos haluat varmistaa, että lapsesi eivät käytä rahaa Nintendo eShopissa ilman lupaasi, voit asettaa kulutusrajoituksen Nintendo Account -tilin asetusten Perheryhmä-valikossa (Family Group).

Lue lisää Nintendo eShopin rajoitusten asettamisesta

CI NSwitch Parental Control Tips2023 01 image950w

Jos haluat lisää vinkkejä Nintendo Switchin lapsilukkoasetuksiin, mukaan lukien konsolistasi ohjattavat asetukset, lue Lapsilukon usein kysytyt kysymykset .


Etsitkö lapsillesi sopivia Nintendo Switch -pelejä?

Tässä on vain muutama suosituista ja tulevista peleistä, joita suosittelemme kaiken ikäisille!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto