Skip to main content

Pikmin 4

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 21. heinäkuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Adventure
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo
Pikminit ovat palanneet jälleen uuteen suureen tehtävään Nintendo Switchin Pikmin 4 -pelissä!

Pikminit, nämä pienet, kasvien kaltaiset olennot elävät salaperäisellä planeetalla. Kasvata, poimi ja anna niille käskyjä, kun kuljet tämän uuden maailman läpi niiden avulla.

mitä Pikminit ovat?

Pikminejä on monen muotoisia, kokoisia ja värisiä! Esimerkiksi tuli ei pärjää Red Pikmineille, Blue Pikminit ovat hyviä uimareita, ja vastikään löydetyt Ice Pikminit pitävät asiat viileinä jäädyttämällä vihollisia ja ympäristöä ympärillään.

Yksittäiset Pikminit voivat olla pieniä ja haavoittuvaisia, mutta yhdessä ne selviytyvät suurimmistakin haasteista! Käytä niiden pienoisvoimaa ja hieman strategiaa voittaaksesi kaiken tielläsi tällä oudolla, uudella planeetalla.

suloinen koirakaveri

Oatchi, avaruuskoira, liittyy myös mukaan seikkailuusi. Tämä luotettava kumppani voi murskata esteitä, kuljettaa painavia esineitä ja kantaa Pikminejä selässään matkasi aikana. Yhdessä mikään haaste ei ole liian suuri näille seikkailijoille!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto