Skip to main content

Kirby's Return to Dream Land Deluxe

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 24. helmikuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Action
    Adventure
Kieli
  • Englanti
  • ©HAL Laboratory, Inc. / Nintendo
Kirby’s Return to Dream Land Deluxe on uusi versio Kirby’s Adventure Wiistä Nintendo Switchille! Jopa neljä pelaajaa voi liittyä Kirbyn ja ystävien matkaan, kun he matkustavat läpi Dream Landin auttaakseen Magoloria korjaamaan avaruusaluksensa.

Löydä suosikkikopiointikykysi

Swordin, Whipin ja muiden tuttujen kopiointikykyjen lisäksi uusi Mecha Copy Ability tekee debyyttinsä! Muutu robotiksi ja lennä taivaan halki, hyökkää kaukaa tykilläsi tai läheltä voimakkailla iskuilla. Voit myös nielaista hehkuvia vihollisia käyttääksesi erityisiä superkykyjä, jotka ovat ultravahvoja versioita tavallisista kopiointikyvyistä, jotka voivat antaa todellisen etulyöntiaseman sinulle!

Seikkaile yhdessä!

Jaa Joy-Con -ohjaimet pelataksesi yhdessä paikallisesti samalla konsolilla jopa neljän pelaajan moninpeliä. Pelaa suosikkihahmoilla, kuten Kirby, Meta Knight, King Dedede ja Bandana Waddle Dee, tai anna kaikkien pelata Kirbynä ja jokainen voi käyttää suosikkikopiointikykyjään!

Paljon erilaisia minipelejä!

Pidä taukoa seikkailusta ja pelaa erilaisia minipelejä jopa neljän pelaajan kesken! Tuttujen minipelien, kuten Ninja Dojo ja Samurai Kirby, lisäksi voit myös kokeilla täysin uutta Magolor’s Tome Trackersia.


* Moninpeli vaatii yhteensopivan ohjaimen per pelaaja. Lisäohjaimia (myydään erikseen) saatetaan tarvita.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto