Skip to main content

Super Mario Bros. Wonder, Super Mario RPG ja monia muita pelejä uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä!

torstai, 22. kesäkuu 2023
WarioWare: Move It!, Detective Pikachu Returns, Batman: Arkham Trilogy, Palia ja DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince paljastettiin myös Nintendo Direct -lähetyksessä.

Nintendo paljasti uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä laajan valikoiman uusia pelejä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille vielä tänä vuonna. Näihin peleihin kuuluvat muun muassa Super Mario Bros. Wonder, Super Mario Bros. -sarjan ensimmäinen uusi osa yli 10 vuoteen, joka julkaistaan 20. lokakuuta 2023. Super Mario RPG, Super Mario -sarjan ensimmäinen roolipeli, palaa uusilla grafiikoilla 17. marraskuuta. Alun perin Nintendo 3DS:lle julkaistun Luigi's Mansion 2:n visuaalisesti parannettu versio ilmestyy vuonna 2024, ja Nintendo Switchille on tulossa vuonna 2024 myös uusi peli, jossa esiintyy Princess Peach.

Nintendo esitteli myös elokuvamaisen Detective Pikachu Returns -seikkailupelin, joka sisältää ratkaistavia tapauksia ja paljon kahvia. Detective Pikachu Returns julkaistaan 6. lokakuuta, WarioWare: Move It! on WarioWare-sarjan uusi osa, jossa sinun on liikutettava vartaloasi, jotta voit suorittaa salamannopeita mikropelejä. WarioWare: Move It! julkaistaan 3. marraskuuta. Lisäksi lähetyksessä paljastettiin uusia tietoja myös tulevasta Pikmin 4 -pelistä, joka sisältää yöllisiä tutkimusretkiä ja ensimmäistä kertaa hehkuvia Pikminejä. Pikmin 4 julkaistaan 21. heinäkuuta. Lisää Pikmin-hupia tarjoaa myös Pikmin 4:n demo, joka on saatavilla Nintendo eShopista 29. kesäkuuta, sekä alkuperäisten Pikmin 1 ja Pikmin 2 -pelien HD-versiot Nintendo Switchille, jotka ovat nyt saatavilla Nintendo eShopista joko yksittäisinä tai pakettina. Nämä kaksi peliä sisältävä fyysinen versio julkaistaan 22. syyskuuta.

Ohessa lisätietoja joistakin Nintendo Direct -lähetyksen kohokohdista:

 • Super Mario Bros. Wonder: Uusi kaksiulotteinen Super Mario Bros. on tulossa Nintendo Switchille. Kun kosketat pelissä Wonder Flower -kukkaa, se avaa erilaisia pelimaailman ihmeitä - esimerkiksi putket voivat herätä henkiin, vihollislaumoja voi ilmestyä eteesi, hahmot voivat muuttaa ulkonäköään, mikä muuttaa peliä arvaamattomalla tavalla. Jännitys ja erilaiset yllätykset odottavat jokaisessa kentässä. Super Mario Bros. Wonder -pelissä pelattavina hahmoina ovat tuttujen hahmojen, kuten Marion, Luigin ja Toadin lisäksi Prinsessa Peach, Prinsessa Daisy ja Yoshi. Super Mario Bros. Wonder -pelissä debytoi myös Marion uusin power-up -esine, jonka avulla hän voi muuttua Elephant Marioksi. Mitä muita ihmeitä tämä peli voisi sisältää? Lisätietoja tulossa myöhemmin. Super Mario Bros. Wonder julkaistaan Nintendo Switchille 20. lokakuuta.
 • Super Mario RPG: Alun perin vain Japanissa ja Pohjois-Amerikassa Super Nintendolle julkaistu Super Mario RPG on nyt saanut uudet grafiikat. Liity Marion, Bowserin, Prinsessa Peachin ja alkuperäisten hahmojen Mallowin ja Genon seuraan roolipelissä, joka on täynnä erilaisia juonenkäänteitä ja aarteita. Marion on yhdistettävä voimansa liittolaistensa kanssa ja kohdattava uhkaava voima nimeltä The Smithy Gang saadakseen takaisin seitsemän tähteä ja korjatakseen Star Roadin. Riippumatta siitä, oletko pelannut alkuperäistä peliä vai etkö ole vielä tehnyt matkaa, voit sukeltaa tähän Nintendo Switch -versioon Super Mario -sarjan ensimmäisestä roolipelistä. Super Mario RPG julkaistaan Nintendo Switchille 17. marraskuuta.
 • Nintendo Switchille kehitetään parhaillaan visuaalisesti parannettua versiota Luigi's Mansion 2:sta, joka julkaistiin alun perin Nintendo 3DS:lle. Voiko Luigi kerätä riittävästi rohkeutta pelastaakseen Evershade Valleyn? Ensi vuonna voit tutkia kummituskartanoita, jotka ovat täynnä aavemaisia kummituksia ja jäisiä haasteita. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
 • Prinsessa Peach on pääosassa omassa uudessa pelissään, joka julkaistaan vuonna 2024. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
 • Pikmin 4: Tervetuloa Rescue Corpsiin. Tässä pelissä olet uusin alokas ja pääset muokkaamaan hahmoasi ennen kuin lähdet tapaamaan taitavaa pelastuspentu Oatchia ja kasvien kaltaisia olentoja nimeltä Pikmin. Oletko uusi pelisarjan pelaaja? Ei hätää, sillä tämä on loistava aloituspeli kaikille, jotka haluavat oppia lisää Pikministä. Kerää aarteita ympäri planeettaa korjataksesi pelastusjoukkojen avaruusaluksen tutkan ja avataksesi uusia alueita tutkittavaksi, mukaan lukien maanalaiset luolat, joissa sinua odottaa täysin erilainen ympäristö kuin maan pinnalla. Pikmin 4 sisältää myös Dandori Battles -pelitilan - yritä kerätä enemmän esineitä kuin vastustajasi aikarajan puitteissa voittaaksesi ja pelastaaksesi haaksirikkoutuneet. Ensimmäistä kertaa Pikmin-sarjassa voit lähteä myös yöllisille tutkimusretkille. Mutta kun pimeys laskeutuu, olennot sekoavat, joten ole varuillasi. Törmäät onneksi uusiin Glow Pikmineihin, jotka voivat karkottaa ne. Tällä tutkimattomalla planeetalla sinua odottaa myös paljon muuta. Pikmin 4 saapuu Nintendo Switchille 21. heinäkuuta. Lisäksi Pikmin 4:n demo on ladattavissa Nintendo eShopista 29. kesäkuuta.
 • Pikmin 1 ja Pikmin 2: HD-versiot kahdesta ensimmäisestä Pikmin-pelistä, jotka julkaistiin alun perin Nintendo GameCubelle, ovat nyt saatavilla Nintendo eShopista. Pelit ovat saatavilla yksittäin tai molemmat pelit sisältävässä paketissa. Molemmat pelit sisältävä fyysinen versio julkaistaan myös 22. syyskuuta. Kun nämä kaksi peliä ilmestyvät Nintendo Switchille, kaikki neljä Pikmin-sarjan pääpeliä - Pikmin 1, Pikmin 2, Pikmin 3 ja 21. heinäkuuta alkaen Pikmin 4 - ovat pelattavissa yhdellä ja samalla konsolilla.
 • The Hidden Treasure of Area Zero DLC-paketti Pokémon Scarlet tai Pokémon Violet -peliin: Lisää Pokémoneja, paikkoja ja tarinoita odottaa sinua tässä Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet -pelin DLC:ssä. Tässä tarinassa poistut Paldea-alueelta ja sukellat vielä syvemmälle Pokémon Scarletin ja Pokémon Violetin maailmaan. Osa 1: The Teal Maskin suunniteltu julkaisupäivä on syksyllä 2023 ja osa 2: The Indigo Diskin suunniteltu julkaisupäivä on talvella 2023. The Hidden Treasure of Area Zero DLC-paketti on nyt ennakkotilattavissa Nintendo eShopista.
 • Detective Pikachu Returns: Tutustu hämmästyttävän etsivä Pikachun alkuperään! Liity tiimiin itseään suureksi etsiväksi kutsuvan kovan, kahvia rakastavan Pikachun kanssa ratkaistaksesi useita mysteereitä Ryme Cityssä. Monien muiden Pokémonien avulla Tim Goodman ja hänen puhelias Pikachu-kumppaninsa työskentelevät yhdessä ratkaistakseen sarjan salaperäisiä tapauksia tässä elokuvamaisessa seikkailupelissä. Detective Pikachu Returns julkaistaan Nintendo Switchille 6. lokakuuta.
 • WarioWare: Move It!: Valmistaudu uusimpaan mikropelien kaaokseen uusimmassa WarioWare-pelissä. Pidä Joy-Con -ohjaimia käsissäsi ja liikuta sitten kehoasi, jotta voit pelata erilaisia salamannopeita mikropelejä. Reagoi nopeasti oikeilla liikkeillä, niin olet matkalla voittoon. Synkronoi toimintasi voittaaksesi jokaisen mikropelin. Lisäksi jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdessä erilaisia Party Mode -minipelejä paikallisesti. Saat kehosi liikkeelle yli 200 mikropelissä WarioWare: Move It! -pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 3. marraskuuta.
 • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Uudet amiibo-figuurit Zeldasta ja Ganondorfista julkaistaan talvella 2023. Suuri joukko pelaajia tutkii parhaillaan Hyrulea The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä, ja voit tehostaa tätä matkaa skannaamalla valitsemasi amiibo-figuurit, jolloin voit avata arvokkaita pelinsisäisiä esineitä sekä erityiskankaan liitovarjolle, joka auttaa Linkiä hänen seikkailuissaan.
 • Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 5: Uusi Squeaky Clean Sprint -rata ilmestyy Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass DLC:n Wave 5:ssä. Peliin on tulossa myös lisää hahmoja: Petey Piranha Mario Kart: Double Dash!! -pelistä, Wiggler Mario Kart 7 -pelistä, ja Kamek Mario Kart Tour -pelistä. Wave 5 julkaistaan Nintendo Switchille tänä kesänä. Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass sisältää kuusi erillistä aaltoa, joissa jokaisessa on kahdeksan rataa, jotka kaikki julkaistaan vuoden 2023 loppuun mennessä. Voit ostaa Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Passin erikseen Nintendo eShopista tai nauttia siitä ilman lisämaksua osana maksullista Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyyttä.
 • Splatoon 3: Splatoon 3 -pelin seuraava Splatfest-tapahtuma on vahvistettu: Mikä jäätelömaku on paras? Vanilja? Mansikka? Vai Mint Chip? Tämä Splatfest järjestetään 15. heinäkuuta klo 03:00 - 17. heinäkuuta klo 03:00 välisenä aikana. Johda suosikkimakusi voittoon. Lisää Splatfest-tapahtumia on myös tulossa myöhemmin. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
 • Eurooppalaiset turnaukset: Neljän vuoden tauon jälkeen Splatoon European Championship -mestaruuskilpailut ovat palanneet. Joukkueet 12 Euroopan alueelta ovat jo aloittaneet kilpailemisen alueellisissa Splatoon 3 -turnauksissa, jotka koostuvat Turf War ja Anarchy Battle -otteluista. Kunkin alueen voittajajoukkueet kilpailevat Euroopan finaalissa Frankfurtissa, Saksassa myöhemmin tänä vuonna. Lue lisää Suomen kisoista osoitteessa www.nintendo.fi. Nintendo Direct -lähetyksessä paljastettiin myös, että Mario Kart 8 Deluxe European Championship 2023 on tulossa pian. Seuraa Nintendon sosiaalisen median kanavia saadaksesi lisätietoja turnauksista.
 • Fae Farm: Maaginen kotisi odottaa sinua tässä viihtyisässä moninpelattavassa maatilaroolipelissä. Askartele, viljele ja sisusta maatilasi kasvattaaksesi sitä ja tutki Azorian maagista saarta. Luo hahmosi ja muokkaa seikkailuasi uusilla vaatteilla ja koristeilla maatilallesi. Mitä viihtyisämpi kotisi on, sitä enemmän palkintoja saat avattua! Pelaa jopa kolmen muun pelaajan kanssa paikallisessa tilassa tai verkossa. Voit myös jakaa edistymisesi valmistamalla esineitä, hoitamalla satoa ja tutkimalla ympäristöäsi yhdessä muiden pelaajien kanssa. Fae Farm julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 8. syyskuuta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto