Skip to main content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 12. touko 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
Julkaisija
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
 • © Nintendo
Nintendo Switchin The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä sinua odottaa eeppinen seikkailu, joka vie sinut halki Hyrulen maan ja taivaan.

Tässä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin jatko-osassa määrittelet oman polkusi Hyrulen laajoissa maisemissa ja salaperäisillä saarilla, jotka leijuvat valtavassa taivaassa. Pystytkö valjastamaan Linkin uusien kykyjen voiman taistellaksesi takaisin valtakuntaa uhkaavia pahoja voimia vastaan?

Aivan kuten The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelissä, myös tässä pelissä on suuri maailma tutkittavana. Maailma, joka on muuttunut monella tapaa...

Linkillä on uusia hyödyllisiä kykyjä

 • Recall: Kyky, joka kelaa kohteen liikkeet ajassa taaksepäin. Link voi käyttää tätä kykyä saadakseen taivaalta pudonneet kivet liikkumaan takaisin ylöspäin.
 • Fuse: Käyttämällä Fuse-kykyä voit yhdistää esineitä ja luoda uusia aseita, joilla on uusia tehosteita. Voit luoda kaikenlaisia asioita kokeilemalla tätä kykyä.
 • Ultrahand: Käytä tätä kykyä kiinnittääksesi asioita yhteen tai purkaaksesi niitä. Voit esimerkiksi luoda vapaasti ajoneuvoja pelissä.
 • Ascend: Jos olet paikassa, jossa on katto, voit käyttää tätä kykyä noustaksesi katon läpi yläpuolella olevaan kerrokseen. Voit päästä jopa vuoren huipulle, jos löydät vuorelta luolan, jossa voit käyttää tätä kykyä. Näin sinun ei tarvitse kiivetä ylös.

Yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa

Link (Tears of the Kingdom) amiibo julkaistaan pelin ohella 12. toukokuuta. Skannaamalla tämän amiibo-figuurin saat aseita ja materiaaleja sekä erikoiskankaan Linkin varjoliitimeen.

Jos skannaat amiibo-figuurin The Legend of Zelda -sarjasta, voit saada hyödyllisiä materiaaleja, aseita tai varjoliitimen kankaan skannaamasi amiibo-figuurin perusteella.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Collector's Edition
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Collector's Edition
Nintendo Switchin The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä sinua odottaa eeppinen seikkailu, joka vie sinut halki Hyrulen maan ja taivaan.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto