Skip to main content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -peliä myytiin yli 10 miljoonaa kappaletta vain kolmessa päivässä!

perjantai, 19. touko 2023
Kolmen ensimmäisen päivän aikana The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -peliä myytiin maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä The Legend of Zelda -sarjan nopeimmin myydyn pelin.

Toukokuun 12. päivänä julkaistu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on myös Euroopan nopeiten myydyin Nintendo Switch -peli ja nopeiten myydyin Nintendo-peli kaikilla laitteilla Euroopassa.

"Seitsemäntenä vuotenaan Nintendo Switchin myyntivauhti on edelleen vahva, kuten tämä ennätyksellinen julkaisu osoittaa", sanoi Nintendo of Europen toimitusjohtaja Stephan Bole. "Olemme todella kiitollisia fanien tuesta The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelille, ja odotamme innolla, että saamme kuulla lisää heidän seikkailuistaan ja luovuudestaan, kun he seikkailevat Hyrulessa."

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on suora jatko-osa The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelille. Pelissä pelaajat määrittelevät oman polkunsa läpi Hyrulen laajojen maisemien ja yläpuolella laajalla taivaalla leijuvilla salaperäisillä saarilla. Löydä uusia paikkoja, vaaroja, nähtävyyksiä ja älyä ja luovuutta vaativia pulmia. Käyttämällä Linkin uusien kykyjen voimaa pelaajat voivat taistella Hyrulen valtakuntaa uhkaavia pahuuden voimia vastaan.

The Legend of Zelda -sarjan ensimmäinen peli julkaistiin Nintendo Entertainment Systemille yli 35 vuotta sitten. Pelaaja pelaa sankari Linkin roolissa seikkailua, jossa taistellaan vihollisia vastaan ja löydetään piilotettuja mysteerejä laajassa ja jännittävässä maailmassa. Maaliskuuhun 2023 mennessä sarjan pelejä oli myyty maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa kappaletta.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto