Skip to main content

Uusi Princess Peach: Showtime! traileri valtaa keskilavan

keskiviikko, 24. tammikuu 2024

Esirippu kohoaa uusimmassa trailerissa Princess Peach: Showtime! -pelille, joka on tulossa Nintendo Switchille 22. maaliskuuta 2024. Omassa seikkailussaan Princess Peach tekee yhteistyötä Sparkle Theaterin suojelijan Stellan kanssa pelastaakseen teatterin pahalta Grape and Sour Bunch -joukolta. Sparklen voimaa hyödyntäen Peachin on astuttava lavalle jokaisessa esityksessä, muutettava muotoaan ja kohdattava Grapen ilkeä näyttelijäryhmä. Jokainen muutos antaa Peachille dramaattisen sisääntulon ja kyvyt, joita hän tarvitsee pelastaakseen näytelmän Trailerilla nähtiin kaksi uutta muotoa: Ninja Peach ja Cowgirl Peach.

Pelaajat taistelevat vihollisia vastaan ja ottavat miekkataistelijan, etsivän, kung fu -mestarin, konditorin ja monen muunkin roolin pelin aikana. Mutta tämä ei ole tavallinen seikkailu – Peachiltä vaaditaan vielä enemmän, jotta tämä näytelmä saadaan voitokkaasti loppukumarruksiin.

Ninja Peach käyttää hiippailukykyään, kun hän käyttää varjoja, pensaita ja bambusnorkkeleita yllättääkseen ja pysäyttääkseen vihollisensa. Kentillä, joissa vaaditaan röykeyttä, Cowgirl Peach on parempi vaihtoehto. Hänen ratsastustaitonsa ja taitavuutensa lasson kanssa ovat vertaa vailla, ja tarvitset molempia varmistaaksesi, että Peach pääsee ratsastastamaan auringonlaskuun …tai ainakin seuraavaan näytökseen.

Kun Princess Peach: Showtime! julkaistaan 22. maaliskuuta, samaan aikaan Pastel Pink Nintendo Switch Joy-Con -ohjaimet tulevat myyntiin valituilta jälleenmyyjiltä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto