Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit lokakuu 2023

perjantai, 29. syyskuu 2023
Tulevat Nintendo Switch -pelit lokakuu 2023
Tässä kuussa Nintendo Switchillä voit odottaa odottamatonta, laittaa etsivähatun päähäsi, ja valmistautua ihmeisiin ihmeisiin! Tarjolla on hieno hieno lista peleistä, jotka julkaistaan lokakuussa.

Wargroove – 5. lokakuuta

Wargroove 2 – October 5th

Sukella vuoropohjaisiin taktisiin taisteluihin avomerellä tässä täysin uudessa Wargroove-seikkailussa! Auranian rannoilla syntyy ongelmia, kun kunnianhimoiset uudet ryhmittymät uhkaavat päästää valloilleen katastrofaalisen voiman. Laita strategiset taitosi testiin uusien komentajien, kykyjen ja erilaisten pelitilojen kanssa.

Detective Pikachu Returns – 6. lokakuuta

Detective Pikachu Returns – October 6th

Etsivä-Pikachu on löytänyt uusia tapauksia ratkaistavaksi! Auta häntä pääsemään jännittävän arvoituksen ja muiden outojen tapahtumien ytimeen Ryme City:n kaupungissa, jossa ihmiset ja Pokémonit elävät rinnakkain. Pikachun ja hänen kollegansa Timin täytyy etsiä johtolankoja, kuulustella todistajia ja ratkaista mysteerit.

Batman: Arkham Trilogy – 13. lokakuuta

Batman: Arkham Trilogy – October 13th

Ryhdy Gotham Cityn sankarilliseksi suojelijaksi tässä palkitussa trilogiassa. Taistele pahamaineisia superroistoja vastaan ​​Batman: Arkham Asylumissa, astu varjojen maailmaan Batman: Arkham Cityn avoimessa maailmassa ja kohtaa hirveä uhka trilogian finaalissa, Batman: Arkham Knight.

Sonic Superstars – 17. lokakuuta

Sonic Superstars – October 17th

Seikkaile salaperäisillä Northstar Islands -saarilla klassisen Sonicin uudessa vauhdikkaassa 2D-tasohyppelyssä! Valitse Sonic, Tails, Knuckles tai Amy Rose ja käytä heidän ainutlaatuisia kykyjään ja Chaos Emeraldien voimaa voittaaksesi Dr. Eggman ja vanha vihollinen: Fang.

World of Horror – 19. lokakuuta

World of Horror – October 19th

Maailmanloppu on lähellä! Tässä kosmisessa kauhuroolipelissä navigoidaan läpi pelottavan todellisuuden vuoropohjaisesti taistellen ja tehden armottomia valintoja. Tutustu hämäriin rituaaleihin, kaivaudu häiritsevien vihjeiden äärelle ja ratkaise arvoituksia useissa satunnaistetuissa mysteereissä.

Super Mario Bros. Wonder – 20. lokakuuta

Super Mario Bros. Wonder – October 20th

Liity Marion ja hänen ystäviensä mukaan uuteen sivuttain vierivään 2D-seikkailuun, joka on täynnä ihmeitä! Yllätyksiä odottaa joka kulman takana! Etsi Wonder Flower -kukka ja näe, kuinka maasto kallistuu jyrkästi, suuret putket liikkuvat, joukko villiintyneitä Bulrsusheja ryntää paikalle sekä paljon muuta! Jaa ihmeelliset kokemukset joko paikallisesti tai verkossa ystäviesi kanssa.

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – 24. lokakuuta

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – October 24th

Tutustu taktisten vakoojatoimintapelien alkuperään, kun Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. kerää yhteen pakettiin joukon pelisarjan osia. Tunkeudu vihollisen päämajoihin eripuolilla maailmaa, suorita missiosi katseilta suojassa ja koe METAL GEAR -sarjan jännittävä elokuvamainen tarina.

Just Dance 2024 Edition – 24. lokakuuta

Just Dance 2024 Edition – October 24th

Ylös, ulos ja tanssimaan upouudella Just Dance 2024 -soittolistalla! Peli sisältää 40 kappaletta ja​universumia, uusimmista hitteistä rakastettuihin klassikoihin, kuten Miley Cyrusin Flowers, BLACKPINKin How You Like That ja Whitney Houstonin I Wanna Dance With Somebody.

DAVE THE DIVER – 25. lokakuuta

DAVE THE DIVER – October 25th

Sukella syvyyksiin päivällä ja johda sushiravintolaa yöllä tässä kasuaalissa yksinpelissä. Nappaa tuoretta kalaa, päivitä varusteitasi ja auta Davea ja hänen ystäviään paljastamaan salaperäisen Blue Holen syvimmät salaisuudet.

Headbangers Rhythm Royale – – 31. lokakuuta

Headbangers Rhythm Royale – October 31st

Pystytkö lunastamaan Master Headbanger -tittelin? Kilpaile verkossa 29 muun majesteettisen pulun kanssa tässä kevytmielisessä battle-royale-rytmipelissä ottaaksesi siitä selvää! Taistele musiikillisissa minipeleissä, jotka testaavat muistiasi, rytmiäsi, refleksejäsi, reaktioaikaasi ja jopa räppitaitojasi!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto