Skip to main content

Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition julkaistaan huhtikuussa

keskiviikko, 29. maaliskuu 2023
Uudessa The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -videossa The Legend of Zelda -sarjan tuottaja Eiji Aonuma esitteli uutta pelikuvaa tästä tulevasta Nintendo Switch -julkaisusta. Nintendo julkisti myös Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Editionin sekä Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimen ja Nintendo Switch -kantolaukun, joissa molemmissa on kuvioita pelistä.

Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition julkaistaan 28. huhtikuuta. Tässä tyylikkäässä uudessa painoksessa on The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä esiintyvä muotoilu, mukaan lukien The Legend of Zelda -sarjasta tuttu Hylian Crest telakan etupuolella.

Lisäksi on tulossa kaksi uutta lisätarviketta, Nintendo Switch Pro Controller ja Nintendo Switch -kantolaukku, jotka on molemmat koristeltu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -teemalla. Nämä lisätarvikkeet julkaistaan 12. toukokuuta. Tämä uusi Nintendo Switch OLED-konsoli ja nämä uudet lisätarvikkeet julkistettiin uudella videolla, jossa The Legend of Zelda -sarjan tuottaja Eiji Aonuma esittelee uutta pelikuvaa tulevasta pelistä.

Nintendo Switch – OLED Model sisältää 7-tuumaisen OLED-näytön, jossa on kirkkaat värit ja korkea kontrasti. Konsolissa on leveä säädettävä jalusta pöytätilaa varten, telakka kiinteällä LAN-portilla vakaata verkkopelaamista varten (LAN-kaapeli myydään erikseen), 64 GB sisäistä tallennustilaa (josta osa on varattu konsolin käyttöön) ja sisäänrakennetut kaiuttimet parannetulla äänenlaadulla pelattaessa kannettavassa tilassa tai pöytätilassa. Nintendo Switch – OLED Model -konsolilla voi pelata kolmessa tilassa: TV-tilassa, jota pelataan televisiossa konsolin ollessa telakassa; käsikonsolitilassa, kun Joy-Con-ohjaimet on kiinnitetty kannettavaa pelaamista varten; ja pöytätilassa, jossa voi pelata moninpelejä tien päällä. Tämä monipuolisuus helpottaa pelaamista missä ja milloin tahansa.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelissä määrittelet oman polkusi läpi Hyrulen laajojen maisemien ja taivaalla leijuvien salaperäisten saarten. Mielikuvituksen ruokkimassa maailmassa pelaajien on valjastettava Linkin uusien kykyjen voima taistellakseen valtakuntaa uhkaavia pahoja voimia vastaan.

images/products_23/hw_switch_oled_tloz_totk/TLOZ-TearsOfTheKingdom-Console-illu-05.png
images/products_23/hw_switch_oled_tloz_totk/TLOZ-TearsOfTheKingdom-Console-illu-03.png
images/products_23/ac_switch_pro_controller_tloz_totk/HACA_013_imgeAXN7_P1_R_ad-0.png
images/products_23/ac_switch_nslite_carrying_case_screen_protector_tloz_totk/TLOZ-TearsOfTheKingdom-CarryingCase-pkg.png

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto