Skip to main content

Nintendo Direct tiistaina 18. kesäkuuta

maanantai, 17. kesäkuu 2024
Suora lähetys keskittyy Nintendo Switch -peleihin, jotka julkaistaan vuoden 2024 jälkimmäisellä puoliskolla

Liity mukaan tiistaina 18. kesäkuuta klo 17:00 Suomen aikaa Nintendo Direct -live striimiin, joka kestää noin 40 minuuttia. Se sisältää tietoa Nintendo Switch -peleistä, jotka julkaistaan vuoden 2024 jälkimmäisellä puoliskolla. Esityksessä ei kerrota lisätietoja Nintendo Switchin seuraajasta.

Voit katsoa esityksen Nintendo Directin nettisivuilta tai Nintendo UK YouTube -kanavalta, josta näet lähetyksen suorana.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto