Skip to main content

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 julkaistaan tänään!

torstai, 9. maaliskuu 2023
Birdo on palannut ja lisäksi peliin on lisätty kahdeksan rataa, mukaan lukien Game Boy Advancen, Nintendo GameCuben, Nintendo DS:n, Wiin ja Mario Kart Tourin klassikot sekä täysin uusi rata.

Wave 4 sisältää Fruit Cupin ja Boomerang Cupin, jotka lisäävät peliin kahdeksan rataa, mukaan lukien klassikoita Game Boy Advancelta, Nintendo GameCubelta, Nintendo DS:ltä, Wiiltä sekä täysin uuden Yoshi's Island -radan.

Jokaista rataa voi pelata paikallisesti tai verkossa. Cupit on jaettu seuraavasti:

Fruit Cup

  • Tour Amsterdam Drift – Kisaa maisemallisilta kaupungin kaduilta värikkäitä tulppaaneja täynnä oleville pelloille tällä Amsterdamin inspiroimalla radalla, joka on peräisin Mario Kart Tour -mobiilipelistä.
  • GBA Riverside Park – Kulje vesiputousten ja siltojen läpi tällä viidakkoaiheisella radalla, joka on täynnä teräviä mutkia ja korkealle kohoavaa vehreyttä radalla, joka on peräisin Mario Kart: Super Circuit -pelistä.
  • Wii DK Summit – Nouse uusiin korkeuksiin ja kaahaa mäkiä alas tällä mutkaisella ja talvisella radalla, jossa on runsaasti ramppeja ja hienoja tuttujen ystävien veistoksia.
  • Yoshi’s Island – Kiihdytä tällä uudella radalla, joka on saanut inspiraationsa Super Nintendo Entertainment Systemin Super Mario World 2: Yoshi's Island -pelistä. Räpyttele jalkojasi voittajaringille, kun huristelet kukkien peittämien kukkuloiden läpi ja pilvipeitteisen taivaan yllä.

Boomerang Cup

  • Tour Bangkok Rush – Kultainen taivas, hohtavat vesireitit ja upeat nähtävyydet kutsuvat sinua tällä Mario Kart Tourista peräisin olevalla radalla.
  • DS Mario Circuit – Tällä Mario Kart DS:n inspiroimalla radalla Peachin linna on kumpuilevien kukkuloiden ja mutkittelevien teiden keskellä.
  • GCN Waluigi Stadium – Valmistaudu kiertämään lukuisia esteitä ja ramppeja, jotka muodostavat tämän hurjan nopean maastoradan, joka on peräisin Mario Kart: Double Dash!! -pelistä.
  • Tour Singapore Speedway – Driftaa kaupungin valojen läpi ensimmäiselle sijalle ja varo lomailevia Goombia tällä värikkäällä radalla, joka on peräisin Mario Kart Tourista.

Lisäksi peliin saapuu Birdo, joka esiintyi alun perin Mario Kart: Double Dash!! -pelissä. Voit valita yhdeksästä värivaihtoehdosta.

Kaksi tulevaa DLC-aaltoa on vielä tulossa, ja ne sisältävät lisää paluun tekeviä ratoja ja hahmoja koko Mario Kart -sarjasta. Superlataa Mario Kart 8 Deluxe -peli Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Passilla ja koe lisää ramppeja, käännöksiä ja hyppyjä yhteensä 48 lisäradalla, kun kaikki kuusi aaltoa tulee saataville. Pelaajat voivat nauttia Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Passin kaikista kuudesta aallosta ilman lisäkustannuksia maksullisella Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyydellä tai ostamalla Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Passin, joka on saatavana erikseen Nintendo eShopista.

 


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto