Skip to main content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom julkaistaan perjantaina!

torstai, 11. touko 2023
Eeppinen seikkailu Hyrulessa ja taivaalla odottaa sinua, kun The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom julkaistaan Nintendo Switchille 12. toukokuuta.

Lähde suureen seikkailuun paljastaaksesi totuuden katastrofaalisen tapahtuman takana, joka on saattanut valtakunnan kaaokseen ja määrittele oma polkusi läpi Hyrulen laajojen maisemien ja yläpuolella leijuvien salaperäisten saarten.

Uudet paikat, vaarat, nähtävyydet ja pulmat haastavat sinut ja päästävät kekseliäisyytesi valloilleen. Käytä Linkin uusia kykyjä taistellaksesi valtakuntaa uhkaavia pahoja voimia vastaan.

uudet kyvyt ovat:

  • Fuse – Käyttämällä tätä kykyä voit yhdistää esineitä ja luoda uusia aseita, joilla on erilaisia ainutlaatuisia tehosteita.
  • Ultrahand – Tämän kyvyn avulla voit rakentaa uskomattomia kulkuneuvoja ja käyttää niitä monin luovin tavoin voittaaksesi viholliset taisteluissa.
  • Recall – Tämän kyvyn avulla voit kelata kohteen liikkeet ajassa taaksepäin luodaksesi uusia reittejä tai jopa lähettää räjähtävän tynnyrin suoraan takaisin lähettäjälle.
  • Ascend – Tämän kyvyn avulla Link voi nousta rakennusten ja luolien kattojen läpi löytääkseen nopeimman reitin tai uloskäynnin.

Uusi Link amiibo julkaistaan samaan aikaan kuin The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, eli 12. toukokuuta. Skannaamalla tämän amiibo-figuurin saat aseita ja materiaaleja sekä erikoiskankaan Linkin varjoliitimeen. Jos skannaat toisen amiibo-figuurin The Legend of Zelda -sarjasta, voit saada hyödyllisiä materiaaleja, aseita tai varjoliitimen kankaan skannaamasi amiibo-figuurin perusteella.

Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition on jo nyt kaupoissa. Lisäksi 12. toukokuuta julkaistaan myös Nintendo Switch Pro Controller The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition ja Nintendo Switch Carrying Case The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition & Screen Protector.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto