Skip to main content

Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order DLC: Uusi traileri paljastaa pelin yksityiskohtia

torstai, 15. helmikuu 2024
Maailmassa, jossa ei ole värejä, pelaajien on tehtävä kaikkensa noustaakseen Spire of Order -torniin ja piristääkseen maailmaa yksinpelin DLC Side Orderissa. Side Order on Splatoon 3 -Expansion Pass -laajennuksen toinen aalto Splatoon 3:lle Nintendo Switchillä, ja se julkaistaan 22. helmikuuta.

Side Orderissa pelaat Agent 8:na, Inkopoliksen asukkaana, joka herää uuteen ”järjestyksen maailmaan”, josta on kadonnut suurin osa väreistä. Agentti 8:n on taisteltava Spire of Order -tornin huipulle yllättäviä vihollisia ja esteitä vastaan dronen rinnalla, joka väittää olevansa Off the Hook -jäsen Pearl.

Spiren jokaisessa kerroksessa on tavoitteita, jotka muuttuvat joka kerta, kun yrität niitä, ja ne vain vaikeutuvat mitä korkeammalle nouset. Tavoitteisiin voi kuulua vihollisten voittaminen, tiettyjen alueiden turvaaminen tietyksi ajaksi ja muiden taitojen testaaminen muissa haasteissa. Räätälöidä Palettesi mieleiseksesi käyttämällä saamiasi Color Chips -palasia, jotka antavat parannuksia, kuten suuremman laukaisunopeuden, lisääntyneen vaurionteon ja muita. Jos et pääse huipulle, sinun on aloitettava alusta. Keräämäsi Color Chips -palaset kuitenkin muunnetaan rahaksi, jota voidaan käyttää joihinkin pysyviin parannuksiin. Nämä parannukset voivat antaa sinulle sen tarvittavan ekstravoiman päästä huipulle seuraavalla kerralla.

Side Order on hauska ja haastava tapa nostaa Splatoon-taitojasi niin uusille tulokkaille kuin veteraaneillekin. Se on suunniteltu toistettavaksi uudelleen ja uudelleen päivitellessäsi Agent 8:aa tehokkailla (ja värikkäillä) kyvyillä!

Uusi Splatoon 3 "Fresh Season" julkaistaan 1. maaliskuuta. Tämä kausi tuo mukanaan uusia moninpelikenttiä, kuten "Marlin Airport" -taistelukentän ja "Bonerattle Arena" Salmon Run -kentän, uusia aseita, kuten Brella- ja Dualies-muunnelmia, sekä muita uusia esineitä, esimerkiksi Fizzbang, joita voidaan käyttää Splatfestien aikana. Voit katsoa lisätietoja uudesta Splatoon 3 – Fresh Season 2024 (Nintendo Switch) -trailerista .


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto