Skip to main content

Aloittelijan opas Paper Mario: The Thousand-Year Door -peliin

perjantai, 24. touko 2024
Aloittelijan opas Paper Mario: The Thousand-Year Door -peliin
Mitä? Etsitkö legendaarista aarretta, joka on piilossa Thousand-Year Doorin takana? Anna meidän auttaa, sillä meillä on paljon hyödyllistä tietoa pelistä. Nämä vinkit voivat auttaa sinua Crystal Starsien etsinnässä, joten lue tämä juttu ja voit löytää aarteen hetkessä!

pyydä apua

Jos olet jumissa etkä tiedä mitä tehdä seuraavaksi, kysy kumppaneiltasi! Paina ZL-painiketta ja joku heistä antaa sinulle vihjeen siitä, minne mennä seuraavaksi. Mikäli Goombella on vierelläsi, voit milloin tahansa painaa X-painiketta saadaksesi hyödyllistä tietoa paikoista tai läheisistä ihmisistä.

pistä muistiin

Edes kuuluisa Mario ei voi tehdä kaikkea heti ensimmäisellä kerralla! Jos huomaat jotain outoa tai poikkeavaa, jota et vielä täysin ymmärrä, älä jää murehtimaan yksityiskohtia – jatka vain eteenpäin ja palaa myöhemmin takaisin. Saatat oppia jotain uutta tai saada uuden ystävän, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi!

tunne vihollisesi

Goombella pärjää hyvin taisteluissa, mutta hän voi auttaa sinua muillakin tavoilla! Jos käytät hänen Tattle-hyökkäystään taistelussa, kertoo hän sinulle kaiken vastustajasta: vahvuudet, taktiikat, ja kaiken muun tarpeellisen. Mikäli taistelet saman vihollisen kanssa vielä uudestaan, tiedät kaiken tarvittavan hänen kukistamisekseen.

anna sen loistaa

Pidä silmäsi auki asioille, jotka kimaltelevat! Merlon Rogueportissa voi käyttää kaikkia keräämiäsi Shine Sprites -esineitä kumppaneidesi vahvistamiseksi. Kun taas vaikeammin löydettävät Star Pieces -palat ovat hyviä vaihtokauppaan Dazzlen kanssa. Niillä saat Rogueportin alamaailmassa kaikentyyppisiä Badges-esineitä.

koristaudu Badgeilla

Varmista, että varustaudut useilla erilaisilla Badgeilla. Sekoittelemalla ja yhdistelemällä Badges-esineitä voit saada kaikenlaisia etuja: uusia hyökkäysliikkeitä, lisää voimaa, keinoja välttää hyökkäyksiä ja paljon muuta. Käytä niitä, jotka toimivat parhaiten juuri sinulle!

opi taistelun taito

Mikäli tarvitset apua taistelutaitojesi hiomiseen, etsi purppurapukuinen Toad – hän on Battle Master. Hän tietää kirjaimellisesti KAIKEN taistelusta, joten voit vapaasti kysyä häneltä neuvoja. Hän myös antaa sinun harjoitella liikkeitäsi, jos pyydät kohteliaasti!

vahvistu omalla tavallasi

Tiesithän, että taisteluita voittamalla saat Star Points -pisteitä? Kun keräät niitä 100, voit valita miten vahvistut! Valitse sinulle sopivin: Heart Points tarkoittaa enemmän terveyttä, Flower Points mahdollistaa voimakkaampien liikkeiden käytön taistelun aikana useammin ja Badge Points tarkoittaa sitä, että voit varustautua useammalla Badges-esineellä.

Älä huoli, mikäli muutat mieltäsi myöhemmin. Rogueport Ruinsin syvyyksissä on joku, joka voi auttaa sinua… tiettyyn hintaan, tietenkin!

selvitä ongelmia tuplasti

Rogueportin itäpuolella on Troubles Center, jossa hahmot kertovat ongelmistaan. Crystal Starsien etsiminen on erittäin tärkeää, mutta aina on aikaa auttaa jotakuta! Pidä tauko ja ratkaise yksi tai kaksi ongelmaa, ja saatat saada mukavan palkinnon ponnisteluistasi… tai ehkäpä jopa uuden ystävän!

näe putkia, putkia kaikkialla

Kaupungilla kiertää huhu, että Rogueportin syvyyksissä on outo huone, joka näyttää siltä kuin siellä olisi tilaa… useille putkille?! Sinun kannattaa ehdottomasti etsiä se käsiisi, ja sitten palata sinne säännöllisesti tutkiessasi maailmaa. Kuka tietää, ehkä se auttaa sinua palaamaan paikkoihin, joissa olet jo käynyt, puolet nopeammin!

Matkan varrella on paljon muutakin löydettävää, mutta seikkailusi on vasta alkamassa! Sinun on parasta lähteä liikkeelle – legendaarinen aarre ei löydy itsestään…


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto