Skip to main content

Sukella Endless Ocean Luminous katsaukseen

torstai, 18. huhtikuu 2024
Sukeltajat uppoutuvat laajaan, merenalaisten eläimien, piilotettujen aarteiden ja mysteerien maailmaan, kun Endless Ocean Luminous julkaistaan Nintendo Switchille torstaina 2. toukokuuta 2024.

Salaperäisessä Veiled Sea -maailmassa pelaajat voivat kohdata yli 500 tunnettua meren eläintä, jotka piilottelevat matalissa koralliriutoissa, kivikoissa ja jäätiköiden vesissä. Merenelävien ulkonäkö vaihtelee pelin kellonajan mukaisesti. Paljasta Veiled Sean mysteerit etsimällä hautautuneita aarteita, epätavallisia näkyjä ja erikoisia olentoja. Pelaajat saattavat jopa saada ystävän tai kaksi kutsuessaan paholaisrauskun mukaansa uimaan tai antamalla hummerille kyydin sukelluspullon päällä.

Äänimaisemansa ja rauhoittavan visuaalisen maailmansa ansiosta Endless Ocean Luminous tarjoaa leppoisan pelikokemuksen ja moniulotteisen aistielämyksen. Nintendo Switch Online -jäsenet voivat tutkia valtamerta yhdessä. Tervehdi kanssasukeltajiasi ystävällisellä eleellä ja sukella sitten syvyyksiin jakamaan löytösi. Pelaajat voivat suorittaessaan sukelluksiaan saavuttaa uusia sukelluspukujen värejä, tarroja ja eleitä muokatakseen sukeltajaansa. Peli sisältää myös ilmaisen 7 päivän kokeilujakson* Nintendo Switch Onlinessa, jotta pelaajat voivat kokeilla pelin verkkotoimintoja.

Saadaksesi vaihtelua peliin voit osallistua Event Dives -sukelluksiin*, jotka ovat tiettyyn teemaan keskittyviä sukelluksia. Ne tarjoavat mahdollisuuksia nähdä epätavallisia näkyjä ja meren elämää.

* Nintendo Switch Online -jäsenyys (myydään erikseen) ja Nintendo-tili vaaditaan verkkopelaamiseen. Ei saatavilla kaikissa maissa. Internet-yhteys tarvitaan verkkotoimintojen käyttämiseen. Ehdot ja säännöt pätevät.

**Nintendo-tili vaaditaan Nintendo Switch Onlinen ilmaisen kokeilujakson käyttämiseen.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto