Skip to main content

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe julkaistaan Nintendo Switchille tänä perjantaina

torstai, 23. helmikuu 2023
Kirby on palannut ystävien, hauskanpidon ja seikkailun kera Kirby's Return to Dream Land Deluxe -pelissä.

Pelaa jopa kolmen ystäväsi* kanssa tällä jännittävällä matkalla Planet Popstarille, jossa selvität tiesi läpi värikkäiden maailmojen korjataksesi salaperäisen matkustajan, Magolorin, aluksen ja pelastaaksesi päivän Kirby's Return to Dream Land Deluxe -pelissä.

Peli on hauska sekä uusille tulokkaille että vanhoille Kirby-faneille, ja se tuo peliin uutta sisältöä ja uusia ominaisuuksia, kuten Helper Magolorin, pääseikkailun aputilan, päivitetyn visuaalisen ilmeen ja amiibo-ominaisuudet.

Kirbyn mukana yhteistyötilassa ovat ikoniset ystävät King Dedede, Meta Knight ja Bandana Waddle Dee. Etene kenttien läpi superkyvyillä, kopiointikyvyillä - mukaan lukien hiljattain lisätyt Mecha- ja Sand-kyvyt - sekä paluun tekevällä Festival-kyvyllä.

Nauti hauskoista pelihetkistä jopa neljän pelaajan kanssa yhteensä 10 erilaisessa alipelissä Merry Magoland -huvipuistossa, jossa voit ansaita pelin sisäisiä matkamuistoesineitä. Kun olet auttanut Magoloria rakentamaan uudelleen aluksensa pääseikkailussa, voit kokea uuden pelityylin täysin uudessa pelitilassa nimeltään Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveler, jossa jopa neljä pelaajaa voi pelata Magolorina, joka lähtee etsimään voimiaan takaisin.

*Moninpeli vaatii yhden yhteensopivan ohjaimen per pelaaja. Lisäohjaimia (myydään erikseen) saatetaan tarvita.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto