Skip to main content

Animal Crossing Welcome amiibo! Sanrio Collaboration

Julkaisupäivä
  • 25. marraskuu 2016
Julkaisija
  • Nintendo
Tämä paketti sisältää kuusi kappaletta amiibo-kortteja kaikille, jotka rakastavat Hello Kittyä ja hänen ystäviään.

Nämä amiibo-kortit toimivat Animal Crossing: New Horizons -pelissä, mutta myös vanhemmissa peleissä kuten Animal Crossing: New Leaf*, jossa voit käyttää näitä kortteja saadaksesi korteissa olevat eläimet vierailemaan luonasi. Jotkut eläimistä saattavat jopa muuttaa saarellesi, jos kutsut heidät.

*Huomioi kuitenkin, että sinulla on oltava joko New Nintendo 3DS/3DS XL tai NFC Reader/Writer -lisätarvike voidaksesi käyttää amiibo-kortteja Animal Crossing: New Leaf -pelissä.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto