Skip to main content

Cyrus/K.K.Slider/Reese

Julkaisupäivä
  • 20. marraskuu 2015
Julkaisija
  • Nintendo
Paketti, jossa on kolme upeaa amiibo-figuuria Animal Crossing Collectionista.

Cyrus hoitaa kauppaa nimeltään Re-Tail yhdessä vaimonsa Reesen kanssa Animal Crossing: New Leaf -pelissä. Hän on lahjakas puuseppä ja pystyy auttamaan sinua muokkaamaan erilaisia huonekaluja.

K.K Slider on kiertävä muusikko ja DJ Animal Crossing -sarjassa. Tiettyinä päivinä voit kuulla hänen laulavan ja soittavan erilaisia kappaleita.

Reese hoitaa kauppaa nimeltään Re-Tail yhdessä miehensä Cyrusin kanssa Animal Crossing: New Leaf -pelissä. Hän ostaa esineitä sinulta ja kertoo turnipsien sen hetkisen hinnan.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto