Skip to main content

Nintendo Switch - Diablo III Limited Edition

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 2. marraskuu 2018
Julkaisija
  • Blizzard Entertainment
Paholainen on kirjaimellisesti kaiverrettu tähän Nintendo Switch -konsoliin!

Uskomattoman upean, Diablo III -artworkilla koristellun Nintendo Switch -konsolin lisäksi tämä paketti sisältää myös Blizzardin legendaarisen Diablo III: Eternal Collection -pelin ja hienon kantolaukun, joka on koristeltu Diablo III -teemalla.

Diablo III: Eternal Collection sisältää koko klassisen pelin sekä Rise of the Necromancer ja Reaper of Souls -laajennukset. Lisäksi fanit, jotka pelaavat Nintendo Switch -versiota, saavat pelissä myös esineitä, jotka ovat saatavilla ainoastaan tässä versiossa. Nämä esineet ovat The Legend of Zelda -sarjasta tuttuja asioita, kuten esimerkiksi Ganondorf Transmog Armor, Cucco-apuri ja Golden Triforce Portrait Frame.

Diablo III: Eternal Collection -pelissä pelaajat voivat valita seitsemästä eri luokasta. Voit olla esimerkiksi barbaari, demoninmetsästäjä, munkki tai velho. Sitten on lähdettävä pimeään ja ikimuistoiseen seikkailuun, jossa tuhotaan demoneja ja löydetään paljon aarteita. Tämä on peli, jota on ylistetty tyylistään ja pelattavuudestaan, mutta se sopii myös täydellisesti pelattavaksi TV:n edessä sekä pelattavaksi missä tahansa Nintendo Switchillä.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto