Skip to main content

Nintendo Switch Lite - Animal Crossing: New Horizons Isabelle Aloha Edition

Laite
  • Nintendo Switch Lite
Julkaisupäivä
  • 20. lokakuu 2023
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Nintendo
Nintendo Switch Lite erikoispainos, jossa on esiasennettu Animal Crossing New horizons -peli.

Tässä paketissa on Animal Crossing: New Horizons -teemainen Nintendo Switch Lite.

Nintendo Switch Lite tukee kaikkia Nintendo Switch -pelejä, joita voidaan pelata käsikäyttöisessä handheld mode -tilassa. Se sopii erinomaisesti ihmisille, joilla on paljon mahdollisuuksia pelata ulkona, sekä kaikille, jotka haluavat pelata moninpeliä ystävien tai perheen kanssa, joilla on jo entuudestaan Nintendo Switch -lippulaiva-konsoli.

Koska Nintendo Switch Lite on suunniteltu erityisesti kädessäpidettäväksi konsoliksi, se ei tue television käyttöä näyttönä.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto