Skip to main content

Joy-Con

Joy-Con on Nintendo Switchin kummallakin puolella olevien irrotettavien ohjaimien nimi. On olemassa kaksi erilaista Joy-Conia, oikea (R) ja vasen (L), joilla on hieman erilaiset toiminnot, mutta ne ovat molemmat täysimittaisia ​​ohjaimia omalla tavallaan.

Joy-Con -ohjainpari sisältyy Nintendo Switch- ja Nintendo Switch - OLED Model -konsolipakettiin, mutta on myös mahdollista ostaa lisää Joy-Con -ohjaimia, jotta useampi pelaaja voi pelata yhteensopivia pelejä samanaikaisesti. Joy-Con -ohjaimia myydään pareittain ja erikseen. Huomaa, että oikean (R) ja vasemman (L) Joy-Conin välillä on ero. Joy-Con grip lisätarvikkeen käyttämiseksi tarvitaan vasen ja oikea Joy-Con.

Molemmissa Joy-Con -ohjaimissa on sisäänrakennettu HD rumble, joka on uskomattoman tarkka tärinätoiminto. Tämän lisäksi oikeassa Joy-Con -ohjaimessa on liikeherkkä IR-kamera, joka havaitsee liikkeet ja muodot, mikä mahdollistaa ainutlaatuisia pelikokemuksia.

Joy-Con strap on Joy-Conin lisätarvike, joka kiinnittyy ohjaimeen ja ranteeseesi. Tämän lisätarvikkeen avulla pelaamisesta tulee turvallisempaa. On aina suositeltavaa käyttää Joy-Con strapia, erityisesti peleissä, joissa käytetään liikeohjaimia. Joy-Con strap on universaali ja se sopii sekä oikeaan että vasempaan Joy-Con -ohjaimeen.

Joy-Con -ohjaimet latautuvat, kun ne on yhdistetty Nintendo Switch -konsoliin. Joy-Con -ohjaimien lataamiseen on myös mahdollista käyttää lisätarviketta nimeltään Joy-Con Charging Grip.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto