Skip to main content

Mario Kart Live: Home Circuit - Luigi Set

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 16. lokakuu 2020
Julkaisija
  • Nintendo
  • © 2020 Nintendo / Velan Studios
Muuta kotisi itsesuunnitelluksi kilparadaksi ja käytä Nintendo Switchiäsi ohjataksesi aitoa Mario Kartia.

Ready, Set-up, go!

Muuta kotisi kilparadaksi Mario Kart Live: Home Circuitin avulla, täysin uusi tapa kokea Mario Kart Nintendo Switchillä!

Ohjaa kart-autoa tosielämässä tuttujen Mario Kart -kontrollien avulla ja näe, mitä tapahtuu suoraan Nintendo Switchillä tai TV-ruudulla kart-auton sisäänrakennetun kameran kautta. Katso, kun kotisi muuttuu syväksi valtamereksi, hiekka-aavikoksi ja muiksi tutuiksi näkymiksi Mario Kart -maailmasta!

Kotisi on kilparata

Vaihe 1: Valmistaudu!

Lataa ja asenna ilmainen "Mario Kart Live: Home Circuit" -peli Nintendo eShopista. Kokoa portit ja aseta ne huoneesi lattialle.

Vaihe 2: Rakenna rata!

Ohjaa kart-autoasi neljän portin läpi luodaksesi minkä tahansa muotoisen radan.

Vaihe 3: Aja!

Kilpaile Koopalingseja vastaan kahdeksassa Grand Prix -kisassa!

Näe kotisi uudesta näkökulmasta, kun Mario Kart -kisa herää eloon näytölläsi. Kun ajat luomasi radan ympäri, näet muiden kuskien yrittävän päästä maaliin ennen sinua. Näet myös esineitä, joita voit kerätä kääntääksesi tilanteen eduksesi.

Pelissä tapahtuvat asiat vaikuttavat jopa siihen, miten kart-autosi liikkuu tosielämässä. Jos käytät sienen, kart-autosi saa lisää nopeutta, mutta jos toisen pelaajan käyttämä punainen kuori osuu sinuun, autosi pysähtyy.

Ystävät ja perheenjäsenet voivat kokoontua ja pelata yhdessä, jos jokaisella on oma kart-auto ja Nintendo Switch, johon on asennettu ilmainen Mario Kart Live: Home Circuit -peli. Jopa neljä pelaajaa voi pelata samanaikaisesti.


Paketin sisältö:

  • Kart x 1
  • Portit x 4
  • Nuolimerkit x 2
  • USB-latauskaapeli x 1
CI NSwitchDS MarioKartLiveHomeCircuit 18 image500w
CI NSwitchDS MarioKartLiveHomeCircuit 19 image500w
CI NSwitchDS MarioKartLiveHomeCircuit 20 image500w
CI NSwitchDS MarioKartLiveHomeCircuit 21 image500w

Huomio: tämä tuote vaatii toimiakseen Nintendo Switch tai Nintendo Switch Lite -konsolin (myydään erikseen) ja Mario Kart Live: Home Circuit -ohjelmiston. Mario Kart Live: Home Circuit -ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi Nintendo eShopista 16. lokakuuta 2020 alkaen.

Mario Kart Live: Home Circuit - Mario Set
Mario Kart Live: Home Circuit - Mario Set
Muuta kotisi itsesuunnitelluksi kilparadaksi ja käytä Nintendo Switchiäsi ohjataksesi aitoa Mario Kartia.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto