Skip to main content

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 21. huhtikuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Strategy
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • WayForward
Kieli
  • Englanti
  • ©Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS
On aika koota joukot! Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp marssii vihdoin Nintendo Switchille!
Screenshot 02
Screenshot 06

Johda armeijaa strategisissa, vuoropohjaisissa taisteluissa Orange Star Armyn taktisena neuvonantajana. Asiantuntemustasi tarvitaan, kun siirrät maa-, ilma- ja merivoimayksiköitä taistelukentällä ja käytät voimakkaita kykyjä, jotka voivat kääntää taistelun eduksesi. Voita vihollisen joukot ja valloita kaupunkeja ja tukikohtia varmistaaksesi voiton ja ylläpitääksesi rauhaa. Huomioi vaihteleva maasto ja sääolosuhteet, kun johdat yksiköitä kahdessa kampanjassa, jotka kattavat Advance Wars ja Advance Wars 2: Black Hole Rising -pelien tapahtumat.

Taistele yhdessä erittäin taitavien komentajien kanssa

Screenshot 01
Screenshot 05
Screenshot 03

Puolusta maatasi Andyn, Maxin, Samin ja muiden komentajien avulla, joilla jokaisella on omat erikoiskykynsä ja CO-voimansa. Andy voi korjata yksiköitä, kun taas Sami voi tehostaa joukkoja. Vastustajasi voivat kuitenkin käyttää myös erikoiskykyjään, ns. CO-voimia, joten ole varuillasi! Molemmissa kampanjoissa tapaamillasi komentajilla on tärkeä rooli sekä taistelukentällä että tarinassa.

Rekrytoi ystäviä ja katso, kuka on paras strategisti

Screenshot 07
Screenshot 04
Screenshot 08

Kun et ole kiireinen ylläpitäessäsi rauhaa yhdessä kahdesta kampanjatarinasta, voit kokeilla Versus Modea. Jopa neljä pelaajaa voi taistella kymmenillä eri kartoilla. Jokainen pelaaja valitsee komentajan, ns. CO:n, jommastakummasta kampanjasta ja voi strategisesti käyttää CO-voimiaan kääntääkseen taistelun edukseen. Valmista sotilaasi valmiiksi taisteluihin käyttämällä erilaisia muokkausvaihtoehtoja.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto