Skip to main content

ARMS

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 16. kesäkuu 2017
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Fighting
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © 2017 Nintendo.
ARMS on täysin uudenlainen taistelupeli Nintendo Switch -pelikonsolille!

Valitse ensin taistelijasi, varusta taistelijasi erilaisella yhdistelmällä teleskooppikäsiä, ja käytä sitten painikeyhdistelmiä ja nopeita liikkeitä kukistaaksesi vastustajasi. Lyö ja ohjaa lyöntejäsi kesken taistelua osuaksesi ketterästi liikkuviin taistelijoihin. Väistele sinua kohti tulevia hyökkäyksiä tekemällä väistöliikkeitä tai hyppäämällä korkealle ilmaan, mistä voit hyökätä vastustajasi kimppuun. Tehosta lyöntejäsi tehdäksesi entistä enemmän vahinkoa tai kierrä lyöntisi esteiden ohi osuaksesi vastustajaasi. Täytä erikoismittari ja tee näyttäviä liikeyhdistelmiä voittaaksesi taistelun tyylillä. Vapauta sisäinen taistelijasi tässä uskomattomassa urheilutapahtumassa! Voit pelata konetta vastaan, kaveria vastaan jaetulla ruudulla tai muita pelaajia vastaan verkossa.

Taistele käyttämällä liiketunnistusta ja painikkeita – Tartu Joy-Con -peliohjaimiin ja hyödynnä ohjainten liiketunnistusta voittaaksesi vastustajasi. Ajoita lyöntisi oikein ja väistele vastustajasi tekemiä hyökkäyksiä. Peli tarjoaa nopeatempoista ja hauskaa pelattavaa kaikille!

Useita erilaisia taistelijoita – Valitse suosikkihahmosi täysin uusista taistelevista supertähdistä kuten Ribbon Girl, Master Mummy, Spring Man, Ninjara ja Mechanica! Jokaisella taistelijalla on omat erikoiskykynsä opeteltavana.

Taistele areenoilla, joissa on erilaisia esteitä – Heitä lyöntejä pylväiden ympäri (tai niiden läpi) tai käy eeppisiä ilmataisteluita areenoilla, joissa on trampoliineja.

Valitse aseesi tarkasti – Jokaisella aseella on omat vahvuutensa. Jotkut ovat hitaita ja tekevät paljon vahinkoa, kun taas toiset ovat nopeita, mutta ne toimivat ainoastaan suuremmissa liikeyhdistelmissä. Sinun tehtävänäsi on yhdistellä erilaisia aseita pelityyliisi parhaiten sopivalla tavalla.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto