Skip to main content

Balan Wonderworld

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 26. maaliskuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Action
    Platformer
Julkaisija
  • Square Enix
Kieli
  • Englanti
  • © 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved
Tervetuloa BALAN WONDERWORLDIIN, ihmeelliseen, toiminnantäytteiseen ja ennennäkemättömään show’hun! Yli 80 eri asua tarjoavat sinulle kaiken kuviteltavissa olevat toiminnan!

BALAN WONDERWORLD on ihmeellinen toimintahyppely, jonka teema keskittyy Balan-teatterin ympärille. Arvoituksellisen maestro Balanin johtaman show’n tähdet, Emma ja Leo, käyttävät useiden persoonallisten asujen erikoiskykyjä seikkaillessaan Wonderworldin omituisessa mielikuvitusmaassa. Täällä tosimaailman muistot ja maisemat yhdistyvät ihmisten tärkeinä pitämiin asioihin.

Tähtiämme odottaa Wonderworldissä 12 tarinaa, joista jokainen on omalla tavallaan outo. Ne tutkivat näiden sokkelomaisten kenttien jokaista nurkkaa ja ovat täynnä monenmoisia temppuja ja ansoja, mikä johdattaa jokaisen tarinan sydämeen.

Sisältö

Wonderworld sijaitsee ihmisten sydämissä ja mielikuvituksessa

Tarinan miljöö on Wonderworldin fantastinen ja omituinen maa; paikka missä ihmisten onnelliset ja positiiviset muistot sekoittuvat huoliin ja negatiivisuuteen.

Salaperäinen klovni Balan johdattaa Leon ja Emman Wonderworldiin, missä he matkaavat selvittämään, mikä on heille tärkeää.

Ennen kuin he voivat palata tosimaailmaan, heidän on palautettava sydämensä takaisin tasapainoon...

Avaat yli 80 asulla kaikki toimet, mitä voisit ikinä haluta!

Show’n tähdet voivat käyttää Wonderworldin asukkien voimia pukeutumalla heidän värikkäisiin asuihin, ja niitä on kokeiltavana yli 80!

Murskaa vihollisesi, kävele ilmassa, pysäytä aika tai manipuloi kaikenlaisia esineitä... mahdollisuudet ovat loputtomat uuden asun poimiessasi.

Kaksi legendaarista luojaa palaa yhteen!

Saapukaa kaikki nauttimaan Square Enixin tarinankerronnan huipentumasta legendaarisen Naka Yujin luomassa toiminnantäyteisessä ihmemaailmassa.

Naka Yuji ja Oshima Naoto yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa 20 vuoteen muodostamalla BALAN COMPANY -tiimin, jonka perustana on yhdistää toimintapelien kehitys ja video- ja musiikkituotannon ammattilaiset, niin yhtiön sisäpuolelta kuin ulkopuolelta.

Kahden pelaajan paikallinen kaveripeli

Nauti entistä ihmeellisemmästä seikkailusta, kun yksi pelaaja ohjaa Leoa ja toinen Emmaa kahden pelaajan paikallisessa kaveripelissä. Tehkää yhteistyötä yhdistämällä kahden eri asun kykyjä, jotka avaavat varmasti uusia polkuja vaeltaessanne läpi Wonderworldin!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto