Skip to main content

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 3. joulukuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelityyppi
 • Party
  Puzzle
Julkaisija
 • Nintendo
Kehittäjä
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
Kenellä on vahvimmat aivot perheessäsi? Ota selvää siitä Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelissä.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain on hauska ja uusi moninpelattava partypeli, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa!

Kilpaile toisia pelaajia vastaan useissa viihdyttävissä ja perheystävällisissä haasteissa, jotka testaavat aivojasi ja refleksejäsi. Dr Lobe (arvostettu isäntäsi ja oppaasi pelissä) on aina paikalla tarjoamassa monia vinkkejä ja lisäksi voit myös valita haluamasi vaikeustason. Kaikenikäiset ja taitotasoiset ihmiset voivat pelata toisiaan vastaan haasteissa, jotka testaavat heidän muistiaan, analysointikykyään, tunnistamistaitojaan ja paljon muuta.

Hauskojen moninpelitilojen lisäksi Big Brain Academy: Brain vs. Brain sisältää myös yksinpelivaihtoehtoja Solo Mode -pelitilassa, joka sopii täydellisesti päivittäisiä harjoituksia varten ja se auttaa sinua parantamaan Big Brain Brawn -pisteitäsi. Nämä aktiviteetit ovat loistava tapa aloittaa päiväsi tai rentoutua iltaisin. Nintendo Switchin kannettavan voiman ansiosta voit haastaa itsesi missä ja milloin tahansa!

Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelin ydinpeli koostuu erilaisista aktiviteeteista, jotka haastavat aivosi. Ne koostuvat viidestä kategoriasta: tunnistaminen, muistaminen, analysointi, laskeminen ja visualisointi. Peli sisältää laajan valikoiman hauskoja aktiviteetteja ja joitakin niistä voit pelata itse, kun taas toisia voi pelata jopa kolmen muun pelaajan kanssa paikallisesti tai jopa muita aivoja vastaan ympäri maailmaa käyttämällä muiden pelaajien tietoja, jotka on ladattu internetistä.

Ohessa yleiskatsaus eri pelitiloista:

 • Party Mode: Jopa neljä pelaajaa voi pelata "aivot vastaan aivot" ansaitakseen korkeimmat pisteet selvittämällä nopeasti erilaisia aktiviteetteja. Aktiviteetit muuttuvat säätämällä vaikeustasoa helpoimmasta (Sprout Class) vaikeimpaan (Super Elite Class). Jokainen pelaaja voi asettaa oman vaikeustason tasapainottaakseen peliä, joten lapset voivat jopa kilpailla vanhempiaan vastaan ilman pelkoa siitä, että joku heistä jää jälkeen!
 • Practice mode: Vaikka häviäisit kovan aivotaistelun pelatessasi muita vastaan, se ei tarkoita loppua sinulle eikä aivoillesi millään tavalla! Harjoitustilassa voit pelata uudelleen suosikkiaktiviteettejasi ansaitaksesi korkeat pisteet ja mitaleja. Tämä on loistava tapa parantaa taitojasi, joten seuraavalla kerralla, kun kilpailet ystävien tai perheen kanssa, sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa!
 • Test mode: Tässä pelitilassa pelaajia testataan viiden aktiviteetin sarjassa. Lopuksi Dr Lobe paljastaa Big Brain Brawn -pisteesi. Tavoittele mahdollisimman hyviä pisteitä, niin saatat parantaa mahdollisuuksiasi seuraavan kerran, kun haastat jonkun toisen aivot! Säännöllisesti testejä tekemällä voit ansaita pelin sisäisiä kolikoita, joilla voit saada uusia vaatteita avatarillesi. Aivojesi testaaminen on aina hauskempaa, kun olet pukeutunut todella suloiseksi kissanpennuksi!
 • Ghost Clash mode: Voit jopa haastaa perheesi pelitiedot, eli niin sanotut Ghosts. Tai miksi et siirtyisi pelaamaan verkossa ja haastaisi vaikka ystäviesi haamutietoja tai satunnaisesti valittuja pelaajia ympäri maailmaa. Paranna sijoitustasi ja näytä taitosi koko maailmalle.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto