Skip to main content
Civilization VI

Civilization VI

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 16. marraskuu 2018
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelityyppi
 • Strategy
Julkaisija
 • 2K Games
Kehittäjä
 • Aspyr Media
  Firaxis Games
Kieli
 • Englanti
 • ©2018 Take-Two Interactive Software, Inc. and its subsidiaries. Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Nintendo Switch is a trademark of Nintendo. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.
Rakenna maailman suurin imperiumi Nintendo Switchillä - missä ja milloin tahansa!

Alun perin legendaarisen pelisuunnittelija Sid Meierin luoma Civilization VI on vuoropohjainen strategiapeli, jossa yrität rakentaa imperiumin, joka kestää ajan hammasta. Tässä pelissä voit tutkia uusia maita, kehitellä uutta teknologiaa, voittaa vastustajasi ja valmistautua kohtaamaan ja taistelemaan historian tunnetuimpien johtajien kanssa samalla kun yrität rakentaa maailman mahtavinta sivilisaatiota.

Nintendo Switchin Civilization VI sisältää lisäksi uusimmat pelipäivitykset ja parannukset sekä seuraavat neljä lisäsisältöpakettia:

 • Vikings Scenario Pack
 • Poland Civilization & Scenario Pack
 • Australia Civilization & Scenario Pack
 • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

PELAA OMALLA TYYLILLÄSI: Voit itse päättää tiesi voittoon! Voita rakentamalla maailman teknologisesti edistynein sivilisaatio, hallitsemalla maailmaa vahvan armeijasi avulla tai olemalla maailman rikkaimpien kulttuurien kehto.

MAAILMAN MAHTAVIMMAT JOHTAJAT: Pelaa jollakin 24 historiallisesta johtajasta, jotka ovat peräisin eri maista ja aikakausilta. Rakenna imperiumi, joka perustuu tuottoisiin kauppareitteihin Egyptin Kleopatralla, mahtaile sotilaidesi lihaksilla Rooman Trajanina, tai luo suuri kulttuurimahti Japanin Hojo Tokimunena. Jokaisella johtajalla voi pelata haluamallaan tavalla käyttämällä heidän ainutlaatuisia kykyjä, yksiköitä sekä infrastruktuuria matkalla voittoon.

LAAJENNETTAVAT IMPERIUMIT: Katso, kuinka menestyksesi leviää kaikkialle maailmankartalla. Asuta tuntemattomia maita, kehitä ympäristöäsi, rakenna uusia alueita, ja näe kuinka kaupunkisi – ja sivilisaatiosi – kukoistavat.

AKTIIVISTA TUTKIMUSTA: Avaa asioita, jotka nopeuttavat sivilisaatiosi edistymistä historian halki. Voit edetä nopeammin varmistamalla, että yksikkösi aktiivisesti tutkivat ja kehittävät ympäristöäsi sekä etsivät uusia kulttuureja.

DYNAAMISTA DIPLOMATIAA: Vuorovaikutukset muiden sivilisaatioiden kanssa muuttuvat pelin edetessä, alkeellisista ensimmäisistä vuorovaikutuksista, joissa taistelut ovat arkipäivää myöhempiin tilanteisiin, joissa liittoumat ja neuvottelut ovat mahdollisia.

JÄNNITTÄVIÄ JA AINUTLAATUISIA SKENAARIOITA: Nintendo Switchin Civilization VI sisältää neljä pelattavaa skenaariota, joista jokaisella on eri asetelmansa ja pelityylinsä. Osallistu Australian kolonisointiin Outback Tycoonissa, puolusta Puolaa valloittajia vastaan, Jadwiga’s Legacy, valitse viikinkijohtaja, joka lähtee ryöstöretkelle Eurooppaan Vikings, Raiders, and Tradersissa tai valloita vaikka koko tunnettu maailma Conquests of Alexander -tilassa.

MONINPELAAMISTA YHTEISTYÖSSÄ TAI VASTAKKAIN: Jopa neljä pelaajaa voi tehdä yhteistyötä tai kilpailla toisiaan vastaan langattomasti (WLAN).


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto