Skip to main content

DC Super Hero Girls: Teen Power

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 4. kesäkuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
Julkaisija
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
Auta DC Super Hero Girlsejä pelastamaan Metropolis!

Suojele Metropolista joiltakin DC:n pahamaineisimmilta superpahiksilta DC Super Hero Girls -sarjasta tuttujen Wonder Womanin, Supergirlin ja Batgirlin kanssa! Kun et ole taistelemassa, sinun tehtävänäsi on tasapainotella supersankarin elämän ja teini-ikäisen elämän välillä.

Sankarittaret voivat taistella pahiksia vastaan kukin omilla erikoiskyvyillään: Wonder Woman taistelee Lasso of Truthin ja Flying Shieldin avulla, Supergirlillä on Heat Vision ja Super-Breath ja Batgirl voi keksiä rikollisuutta torjuvia laitteita kuten Batarang ja Bat-Hook.

Mutta kun sankarittaremme eivät ole taistelemassa superpahiksia vastaan, he elävät teinielämää! He tapaavat parhailla sarjasta tutuilla hangout-paikoilla, kuten Metropolis High School ja Sweet Justice, jotka ovat luonnollisesti myös hyviä paikkoja ottaa valokuvia, joita voi jakaa Superstapostissa. Mutta ole varovainen, ettet paljasta salaista henkilöllisyyttäsi ja saatat myös törmätä joihinkin kaupungin pahimpiin superpahiksiin, kuten Harley Quinn, Catwoman ja Star Sapphire.

 • Taistele oikeudenmukaisuuden puolesta DC Super Hero Girls -sarjasta tutuilla Wonder Womanilla, Supergirlillä ja Batgirlillä.
 • Pelasta Metropolis käyttämällä supersankarittarien ainutlaatuisia kykyjä taistellaksesi superpahiksia, kuten Harley Quinn, Catwoman ja Star Sapphire, vastaan.
 • Tutki kaupunkia sekä sankarittarena että teini-ikäisenä, vieraile sarjasta tutuissa ikonisissa hangout-paikoissa, kuten Metropolis High School ja Sweet Justice - mutta älä paljasta salaista henkilöllisyyttäsi.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto