Skip to main content

Disney Illusion Island

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 28. heinäkuu 2023
Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Adventure
    Platformer
Julkaisija
  • Disney Interactive
Kieli
  • Englanti
  • © 2022 Disney
Liity Mikin ja ystävien seuraan ja tutki salaperäistä Monothin saarta ja pelasta maailma katastrofilta Disney Illusion Island -pelissä Nintendo Switchillä!

Pelaa Mikkinä ja ystävinä

Valitse suosikkihahmosi ja avaa erikoiskykyjä, kun suoritat korkealentoisia tasoloikkatekoja, ratkaiset hauskoja pulmia ja osallistut eeppisiin pomotaisteluihin.

Paljasta Disney Illusion Islandin mysteerit

Juokse, ui, keinu ja hyppää tiesi läpi kauniin mutta salaperäisen saaren ja löydä rikkaita biomeja, kiehtovia hahmoja ja piilotettuja salaisuuksia.

Hauskaa ystävien kanssa 4 pelaajan yhteistyöpelissä

Pelaa yksin tai nappaa mukaan jopa kolme ystävää pelastaaksesi Monothin saaren 4 pelaajan yhteistyöpelissä istuessasi samalla sohvalla. Liity tiimiin ystävien kanssa ja hyödynnä ainutlaatuisia taitoja, kuten Rope Drop, Leap Frog ja sydämen antava Hug.

Ole osa aitoa Mikki-sarjakuvaa

Koe täysin uusi Mickey & Friends -seikkailu, jossa on käsin piirrettyä animaatiota, orkestroitu alkuperäinen musiikki ja autenttiset ääninäyttelijät.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto