Skip to main content

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 4. touko 2018
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Action
    Platformer
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Retro Studios
Kieli
  • Englanti
Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong ja Cranky Kong palaavat Donkey Kong Country: Tropical Freeze -pelissä Nintendo Switchillä.

Tämä peli sisältää kaiken alkuperäisen pelin hauskuuden, haasteet sekä täysin uuden aloittelijaystävällisen pelitilan, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla.

Hyökkäävät Snowmadsit ovat jäädyttäneet Donkey Kong Islandin ja nyt Kongin perheen on korjattava tilanne!

Lähde Donkey Kongin, Diddy Kongin, Dixie Kongin, Cranky Kongin ja Funky Kongin mukaan, kun he uivat, heiluvat, hyppivät ja surffaavat läpi saarten, jotka ovat täynnä esteitä, piilotettuja keräilyesineitä ja unohtumattomia pomotaisteluita. Käytä jokaisen hahmon ainutlaatuisia liikkeitä tutkiaksesi kaikki pienimmätkin nurkat kaikista saarista, löytääksesi erikoisesineitä ja jopa piilotettuja uloskäyntejä.

Funky Town

Yksinoikeudella Nintendo Switchillä voit nauttia melko rennosta pelitilasta, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla. Hän voi tehdä tuplahyppyjä, leijua, pyöriä loputtomasti ja liikkua nopeasti vedessä. Surffilautansa ansiosta edes piikit eivät pysty hidastamaan häntä. Tämän mahtavan hahmon avulla jopa vaarallisimmat kentät voidaan selvittää helposti.

Co-op Kong

Voit pelata koko pelin yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa kahden pelaajan yhteistyöpelitilassa. Tee yhteistyötä tiiminä ja laita Snowmadsien suunnitelmat jäihin.

Nauti tästä upeasta seikkailusta milloin, missä ja kenen kanssa tahansa!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto